Neler Yeni

Ekran kartına giren hdmi kasaya takılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Arda
Dostlar kasayı uzun uğraşlar sonucu topladım, tereddütle power tuşuna bastım çalıştı ama ekran kartına giren hdmi kablosu kasaya takılıyor, tam girmiyor.
1000005688.jpg

Bunun çözümü nedir?

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Anıl Aykın
Dostlar kasayı uzun uğraşlar sonucu topladım, tereddütle power tuşuna bastım çalıştı ama ekran kartına giren hdmi kablosu kasaya takılıyor, tam girmiyor.
Alıntıyı görüntüle

Bunun çözümü nedir?
Arkadan resmini atar mısın hocam? Tahmin ettiğim durum var ise benim diğer kasamda da öyle maalesef, aşağıdan yukarı doğru çaprazlamasına biraz zorluyorum hdmı öyle giriyor.

PrimeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Salihcan balkaya
Fotoğrafta goremedim hdmi nereye takılıyor onuda anlamadım. Monitör ile ekran kartı bağlantısını yapman gereken hdmi nasıl kasaya takılıyor. Ben mi yanlış anlıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğrafta goremedim hdmi nereye takılıyor onuda anlamadım. Monitör ile ekran kartı bağlantısını yapman gereken hdmi nasıl kasaya takılıyor. Ben mi yanlış anlıyorum
ŞU an evde deĝilim fotoğraf atma imkanım yok ama hdmi kablosu ekran kartı üzerindeki hdmi girişine girmiyor. Kasa tam hdmi girişinin ucuna dayanıyor, kablonun oturmasını engelliyor.

Ya kasayı keseceğim ya da anakartı alta alacağım. Anakartı alta alsam çok altta olacak o da olmaz.

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Çiloğlu
Benimde tam ucundan zor oturuyordu anakartı alta aldığında yine aynı problem olursa ucundan kes gitsin ya

Top Bottom