Neler Yeni

ekran kartına uefi desteği kazandırma

alex jensen

80+ Silver
arkadaşlar merhaba ekran kartım gigabyte rx580 4g 4gb lık model uefi desteği olmasına rağmen kart biostan csmyi kapadığımda biosu görüntülemiyor
sorun bu anakartım gigabyte değil ama msi ve tek çözüm ekran kartı biosuna uefi desteği kazandırmak bunu bilen çok kişi olduğunu sanmıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,895
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
arkadaşlar merhaba ekran kartım gigabyte rx580 4g 4gb lık model uefi desteği olmasına rağmen kart biostan csmyi kapadığımda biosu görüntülemiyor
sorun bu anakartım gigabyte değil ama msi ve tek çözüm ekran kartı biosuna uefi desteği kazandırmak bunu bilen çok kişi olduğunu sanmıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Bilgim yok bu konuda. Fakat o kartta Uefi olmama olasılığı 0, ya kartı ikinci el aldın alan kişi custom Bios attı ya da başka bir yerde hata var.

alex jensen

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

alex jensen

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgim yok bu konuda. Fakat o kartta Uefi olmama olasılığı 0, ya kartı ikinci el aldın alan kişi custom Bios attı ya da başka bir yerde hata var.
1670435872780.png

bios attım ama old device id ve new device id farklı şu an görüntü var restart atarsam ne olur

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,895
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları