oncelikle arkadasin bilgisayardan anlamiyorİlk defa PC toplayacam arkadaşım 4070 superli bi gösterdiğim sisteme sen bu ekran kartını yakarsın dedi bu oc nedir olmayınca ne oluyor faydası zararları neler bilgilendirirseniz çok sevinirim
Peki hocam ekran kartı nasıl yakar aşırı fazla oyun oynayan biri değilim ama sen bilgisayar başından kalkmazsin yakarsın diyor 4070 super 7500f li bı sistem gösterdim ona bu gereksiz masraf günde 2 3 saat oynayacan diye 40 50 bin kasaya verme diyor haklı mı yoksaoncelikle arkadasin bilgisayardan anlamiyor
oc her ekran kartina yapilabilen bir sey hocam kutuda oc yazip yazmamasi fark etmiyor
oc yazinca cok ufak mhz arttiriyorlar fps 2-3 artiyor ama fazla para vermeye gerek yok kendinizde yapabilirsiniz 2-3 fps icin degmez
Normal oyun oynayarak yakman mümkün değil .Peki hocam ekran kartı nasıl yakar aşırı fazla oyun oynayan biri değilim ama sen bilgisayar başından kalkmazsin yakarsın diyor 4070 super 7500f li bı sistem gösterdim ona bu gereksiz masraf günde 2 3 saat oynayacan diye 40 50 bin kasaya verme diyor haklı mı yoksa
hocam 7/24 oyun oynasan yine yakamazsin oyle bir sey degil o arkadasin bilmiyorPeki hocam ekran kartı nasıl yakar aşırı fazla oyun oynayan biri değilim ama sen bilgisayar başından kalkmazsin yakarsın diyor 4070 super 7500f li bı sistem gösterdim ona bu gereksiz masraf günde 2 3 saat oynayacan diye 40 50 bin kasaya verme diyor haklı mı yoksa
ısınma ve voltaj ile alakalı, sadece oyun oynarken yakman alakasızPeki hocam ekran kartı nasıl yakar aşırı fazla oyun oynayan biri değilim ama sen bilgisayar başından kalkmazsin yakarsın diyor