Neler Yeni

Ekran kartında yaşadığım sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can
Beyler iyi günler geçen yıl ben ekranda fotoğrafta olan sorunu yaşadım itpopyaya yolladığımda müdahale edip düzeltilip yollandı geri bana kullandım 2 3 ay dönem arası tatile gittim bilgisayarı söküp kaldırdım şuan tekrar aynı hatayı alıyorum garanti bitti değişim talep edebilir miyim garanti süresince yaşadığım sorunda aynı olduğu için onun fotoğraflarda duruyor değişim talep edebilir miyim

Ekler

• IMG_20230123_064809.jpg
    IMG_20230123_064809.jpg
    3.8 MB · Hit: 56

Silinsin

80+ Silver
Gizli ayıba girecek bir durum olabilir hakem heyetine başvurun bakalım bilir kişi ne diyecek. Bu arada kart nedir nasıl düzeltip yolladılar detay verir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gizli ayıba girecek bir durum olabilir hakem heyetine başvurun bakalım bilir kişi ne diyecek.
Tamam teşekkürler ❤️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gizli ayıba girecek bir durum olabilir hakem heyetine başvurun bakalım bilir kişi ne diyecek. Bu arada kart nedir nasıl düzeltip yolladılar detay verir misiniz?
Nvidia rtx 2060 ekran kartı ısıl işlem verilmişti galip tamir hakkında detayda verilmedi görüşmede ne yaptınız diye sorduğumda ısıl işlem falan dediler

Ayrıca bu siparişim hakkında toplamda 6. Defa sorun ile iletişime geçmem olacak hepsinin fotoğrafları ve mail yazışmalarımı saklıyorum sanırım değişim şansım yüksek

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,459
İsim
Hamza Ziya Üstün
Isıl işlem dedikleri sadece kartı bir süre daha idare edecek bir işlem ve size tamirat hakkında neredeyse hiç bilgi vermemişler. Bence Thh ye başvurun

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isıl işlem dedikleri sadece kartı bir süre daha idare edecek bir işlem ve size tamirat hakkında neredeyse hiç bilgi vermwmişler. Bence Thh ye başvurun
Mahkemeye vererek halka açık dava açmak istesem sırf marka imajını zedelemek için mantıklı olur mu sizce sadece böyle sorun yasatan firma olduğunu duyurmak için

vram hatası bu
Ayıplı ürün mü oluyor kullanım kaynaklı mı peki pek anlamıyorumda ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
a l p e r
Mahkemeye vererek halka açık dava açmak istesem sırf marka imajını zedelemek için mantıklı olur mu sizce sadece böyle sorun yasatan firma olduğunu duyurmak için

Ayıplı ürün mü oluyor kullanım kaynaklı mı peki pek anlamıyorumda ben
rastgele oluyor diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can
Bu tamir metodunu keşke kabul etmeseydiniz garanti kapsamın da ki bir karta ısıl işlemle tamir çok saçma bir hakem heyetine başvurun derim.
Etmedim ki sormadan yaptılar

Bu tamir metodunu keşke kabul etmeseydiniz garanti kapsamın da ki bir karta ısıl işlemle tamir çok saçma bir hakem heyetine başvurun derim.
Düzeldi mi dedim evet ne yaptınız bunu yaptık dediler

Silinsin

80+ Silver
Etmedim ki sormadan yaptılar

Düzeldi mi dedim evet ne yaptınız bunu yaptık dediler
Kartın markası nedir hocam hangi firma böyle saçma bir metoda karar vermiş :D ısıl işlemle çözülen kartlar da sorun çoğu zaman zaten tekrarlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,993
Üyeler
168,550
Son üye
EgoistBey
Top Bottom