OsmanYiğit
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Osman Yiğit Osma
Merhaba arkadaşımın bilgisayarında nasıl farkettiğini anlamadığım aşırı kısık bir ses bu. Fakat bir kaç konudaki gibi mouseyi hareket ettirince değil basılı tutup şu mavi seçme alanını açınca ufak bir ses geliyor.
Ekran Kartını devre dışı bırakınca sesin kesildiğini söylüyor. Görev yöneticisinden baktım mouseyi kullanıncada anormal bir değişim olmuyor. Belki bir önemli değildir ama belliki ufakta olsa sorun var ve arkadaşım biraz takıntılı birisi, böyle bir sorunla karşılaşan varmı çözümü varmıdır veya önemli bir sorun değilmi? Ekran kartı Rx6650xt
Ekran Kartını devre dışı bırakınca sesin kesildiğini söylüyor. Görev yöneticisinden baktım mouseyi kullanıncada anormal bir değişim olmuyor. Belki bir önemli değildir ama belliki ufakta olsa sorun var ve arkadaşım biraz takıntılı birisi, böyle bir sorunla karşılaşan varmı çözümü varmıdır veya önemli bir sorun değilmi? Ekran kartı Rx6650xt
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca ses kuaklıktan değil kasanın kendisinden geliyor kulağını yaslayıp duyabiliyorsunMerhaba arkadaşımın bilgisayarında nasıl farkettiğini anlamadığım aşırı kısık bir ses bu. Fakat bir kaç konudaki gibi mouseyi hareket ettirince değil basılı tutup şu mavi seçme alanını açınca ufak bir ses geliyor.