Driver çakışması. Pc açıldıktan sonra eski sürücüyü silip güncel olanı kurmalısın.Bilgisayarıma yeni ekran kartı aldım taktım daha sonra otomatik onarıma hazırlanıyor hatası verdi pc kendi kartımı takıncada aynı hatayı veriyor bunun nedeni nedir
Bende öyle düşünüyorum ama pcyi açamıyorum windowsa girebilirsem sileceğim bildiğin bir yöntem varmıDriver çakışması. Pc açıldıktan sonra eski sürücüyü silip güncel olanı kurmalısın.
PC güç açma tuşuna basar basmaz F8 baş güvenli mod girer. Ordan yaparsın.Bende öyle düşünüyorum ama pcyi açamıyorum windowsa girebilirsem sileceğim bildiğin bir yöntem varmı
teşekkür ederim dediğin doğru çıktı windowsun kurulu olduğu diski çıkartıp farklı disk taktım o şekilde pcyi açtım kurulu diski takıp biçimlendirdim temiz formatı attım ve çalıştıDriver çakışması. Pc açıldıktan sonra eski sürücüyü silip güncel olanı kurmalısın.
Güvenli modda çalıştırıp sürücüyü de kaldırıp yenisini kurabilirdin. Kulağı tersten tutuşsun ama olsun. Sorunun çözüldüğüne sevindim. Bas en iyi cevabı geçteşekkür ederim dediğin doğru çıktı windowsun kurulu olduğu diski çıkartıp farklı disk taktım o şekilde pcyi açtım kurulu diski takıp biçimlendirdim temiz formatı attım ve çalıştı