Bilgisayar açılırken "Otomatik Onarıma Hazırlanıyor" ekranında kalıyor.

Reaksiyon skoru
48
Bilgisayar açılırken "Otomatik Onarıma Hazırlanıyor" ekranında kalıyor. İnternette çözüm videolarında bu ekran sonrasında gelen ekrandan gelişmiş seçeneklere giriyor ve bazı ayarlar yapıyorlar ama bende o ekran da gelmiyor. 7 saattir bekliyorum hala daha bir sonraki ekrana geçmedi.

Sorun dün bilgisayar kapandıktan sonra oldu. Windows güncellemesi yüklendikten sonra otomatik kapanacaktı. Sabah açtığımda bununla karşılaştım.

tek cozum format gibi kanka
Reis selamlar. 2 saat önce format için boot menüsünden usb belleği seçtim. 2 saattir sadece böyle bekliyor.
17227898770892462645396569912972.jpg

Kanka çözdün mü sorunu bende şuan aynı hatayı alıyorum

Kanka çözdün mü sorunu bende şuan aynı hatayı alıyorum
Bende buna benzer bir şey olmuştu açıldıktan sonra çıkan ekranda yeniden başlatlı bir seçenek vardı yanlış hatırlamıyorsam ona tıklayınca düzelmişti

Bende buna benzer bir şey olmuştu açıldıktan sonra çıkan ekranda yeniden başlatlı bir seçenek vardı yanlış hatırlamıyorsam ona tıklayınca düzelmişti
Kanka bende Otomatik Onarıma Hazırlanıyor yazıyor o ekranda kalıyor bios üzerinden format atmaya çalıştım usb yi seçip tıkladıktan sonra yine aynı ekranda kalıyor fakat bu kez Otomatik Onarıma Hazırlanıyor yazısı çıkmıyor

Kanka bende Otomatik Onarıma Hazırlanıyor yazıyor o ekranda kalıyor bios üzerinden format atmaya çalıştım usb yi seçip tıkladıktan sonra yine aynı ekranda kalıyor fakat bu kez Otomatik Onarıma Hazırlanıyor yazısı çıkmıyor
Reis bende de aynısıydı. Otomatik Onarıma Hazırlanıyor da kalıyordu format atmaya çalışınca da olmuyordu. Sorun ssd deymiş. Ssd bozukmuş

eger guncellemede hata aldıysa bende oldu kardesım gecen gun . baska pc den windows kurulum flash yaptık pc acarken bıos a gırıp ordan usb yı secıp format mıs gıbı gosterıp onarma yaptım . onarmayı yapmadı hala ama pc yı actı bılgın olsun deneyebılırsın

Geri