F serisinde yokF serisinde intel graphics tarzı bir şey yokmuydu.
F serisinde yokF serisinde intel graphics tarzı bir şey yokmuydu.
2. El satsam nasıl olur sonrasında daha sağlam bir karta geçerim 7k gibi bir bütçem olurHocam furmarkta kartı teste sokarsan 90 ları görür gibi ben şahsen almazdım bu kadar ısınan kart 4k ya bile satılsa
Anladım u serisiydi o sanırsam şaşırdım.F serisinde yok
10400 olması lazım fde ekran kartı yokRtx 2060 tan da 6500xt düşmek istemiyorum yok olmaz ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. Ele bulaşmak istemiyorum. Bendeki kart şuan 7800 TL sıfırı itopya sitesinde. 2. Elden satsam kâra bile gecerim yeni kart alana kadar i5 10400f le idare ederim nasıl fikir? Sadece valorant oynuyorum bir süre düşük ayarlarda oynarım. Ders için bide kullanıyorum.
furmark 40 50 dk teste soktum 66 dereceyi gördüm ben ısınmayan bir model mesels benimki ancak yani ısınsa da 80 ler de normal yani bir şey olmazHocam furmarkta kartı teste sokarsan 90 ları görür gibi ben şahsen almazdım bu kadar ısınan kart 4k ya bile satılsa
Satmaya çalışta hocam furmark testini foto olarak ilana koy mutlaka2. El satsam nasıl olur sonrasında daha sağlam bir karta geçerim 7k gibi bir bütçem olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım u serisiydi o sanırsam şaşırdım.
kasa mesh miRahatsız ediyor bi tık oda bile daha sıcak oluyor gibi zarar görmesindende korkuyorum itopya hiç uğraşılcak yerde değil
asus dual rtx 3050Sizde hangi ekran kartı var
Hocam aldıktan sonra başın ağrımasın ondan dedim veya karta yüklenen bir oyunda oyna afterburner ile fotosunu çek öyle atAlan kişi isterse ona atarım işimi zorlaştırmak istemem.