İkisini de takıp aç, tek bağlama sakın.Arkadaşlar PC şimdi geldi ekran kartı kablosunun güç pini değişik bir şekilde geldi. Kablonun 2 girişi var birisi boşta kaldı. Bağlantı doğru mu?Alıntıyı görüntüle
Suç sayılmalı böyle tavsiyelerEyvah ya adam hatalı bağlamış doğru filan demişler, ikisinide doldurmak zorundasın.
Adam gelip bilmediği için yarıdm istiyor ama burdaki kullancılar bilmediği halde yanlış yönlendiriyor, allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.
gençler her şeyi bilmek zorunda değilsiniz ama bilmediğiniz konularda da herşeye yorum yazmak zorunda da değilsiniz.
bende de var aynısı ikisini de bağlayacaksın
Suç sayılmalı böyle tavsiyeler
Arkadaşlar oradaki eski tip PCIe kablosu değil farkındaysanız dönüştürücüyle bağlamış, ikisi de dolu olacak.
Ağa az daha taklaya geliyorduk görüntü gelmedi aradım ikisini de takman gerekiyor dediler taktım görüntü geldi . Bir sıkıntı olmaz değil mi? :d keşke az daha bekleseymişim cevaplarıYanlış
Neyse bir sorun olmamış, olmazdı da muhtemelen gerçi denediğim bir durum değil de iyi ki çözmüşsünAğa az daha taklaya geliyorduk görüntü gelmedi aradım ikisini de takman gerekiyor dediler taktım görüntü geldi . Bir sıkıntı olmaz değil mi? :d keşke az daha bekleseymişim cevapları
yaw bilader ben de biliyorum eski tiplerde tek takmam gerektiğini özellikle yazmışım farklı bir girişle geldi diye keşke bilmeden cevaplamasaydıNeyse bir sorun olmamış, olmazdı da muhtemelen gerçi denediğim bir durum değil de iyi ki çözmüşsün
adam az daha patlatıyordu bizi :dNeyse bir sorun olmamış, olmazdı da muhtemelen gerçi denediğim bir durum değil de iyi ki çözmüşsün
Sorun olmaz.Ağa az daha taklaya geliyorduk görüntü gelmedi aradım ikisini de takman gerekiyor dediler taktım görüntü geldi . Bir sıkıntı olmaz değil mi? :d keşke az daha bekleseymişim cevapları
Arkadaşlar oradaki eski tip PCIe kablosu değil farkındaysanız dönüştürücüyle bağlamış, ikisi de dolu olacak.
abiler bir sıkıntı olur mu zarar vs. vermiş midir? şu an ekran geldi sıkıntı yok gibiEyvah ya adam hatalı bağlamış doğru filan demişler, ikisinide doldurmak zorundasın.
Adam gelip bilmediği için yarıdm istiyor ama burdaki kullancılar bilmediği halde yanlış yönlendiriyor, allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.
Bakın her şeyi bilmek zorunda değilsiniz ama bilmediğiniz konularda da herşeye yorum yazmak zorunda da değilsiniz. en azından yanlış yönlendirmeyin insanları.