Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartini sokmem lazim yardim eder misiniz

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Ekran kartini sokmem lazim pinini actim ama cekince gelmiyor korkuyorum atladigim bir sey mi var

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Tam bastırmamışsınızdır. Tam bastırsanız kendisi atardı zaten. İnce bir tornavida ile ekran kartının üst düz tarafından mandala baskı uygulayın. Elinizden kayırıp anakartı çizmeyin.

Rx 5700Xt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
FurkanEfeNar
Kasanın arkasına bağlı girişlerin olduğu biryer var. Ordaki vidaları sök. Eğer yeni sayılabilecek bir kartsa güç kablosunu sök. Gpu giriş yerindeki soketi aç.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Gpu giriş yerinde soket var üstten bastır aşağı iner o ekran kartını çekersin gelir .

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
kasanın arkasında yani anakartın bağlı olduğu kısımdan vidaları var önce onu sök sonra uyguladıklarını tekrar uygula çıkacaktır

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam bastırmamışsınızdır. Tam bastırsanız kendisi atardı zaten. İnce bir tornavida ile ekran kartının üst düz tarafından mandala baskı uygulayın. Elinizden kayırıp anakartı çizmeyin.
Tesekkurler cikardim simdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Simdi geri takmam lazim ne yapacagim

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Tesekkurler cikardim simdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Simdi geri takmam lazim ne yapacagim
Mandalı açın. Geriye doğru yatık olacak. Hizalayıp bastırın. Çıt sesi gelip mandal kitlenecektir. İnternette videoları var. Oradan bakın.

Top Bottom