BugraSamet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 904
Ekran kartının takılacağı yere denk getiremiyorum bir türlü.Anakart Biostar B365
Ekran kartı 1650 süper.
Ekran kartı 1650 süper.
Bir türlü pce express tuşu mu nedir oraya tam oturtamıyorum.Çarpıyor bir yerlere.
Mandal var onu aşağıya doğru ittirin.Bir türlü pce express tuşu mu nedir oraya tam oturtamıyorum.Çarpıyor bir yerlere.
Ya taktım sanırım ama ekran kartı sallanıyor hala takmış mıyımdır?Mandal var onu aşağıya doğru ittirin.
Ekran kartı tam oturdu mu bastırın mandal kapanır.
Ekran kartının metal kısmı var kasanın dışına doğru geliyor hatta görüntü çıkış yerleri ora da o kısmın anakarta değmeden oturduğundan emin ol
Sallanması normal vida ile sabitlemen lazım ekran kartı çıkışlarınaYa taktım sanırım ama ekran kartı sallanıyor hala takmış mıyımdır?
Çıkışı tam oturmadı kapak koruyucu takılmıyor tam.Sallanması normal vida ile sabitlemen lazım ekran kartı çıkışlarına
oturmuştur vida atmayı dene o boşluğa oturmuş şuan kendine doğru çek biraz vidayı takÇıkışı tam oturmadı kapak koruyucu takılmıyor tam.
Oranın kapağı var bir de onu nasıl takacağım?oturmuştur vida atmayı dene o boşluğa oturmuş şuan kendine doğru çek biraz vidayı tak
Anlamadım? Vida atman yeterli dediğim gibi orayaOranın kapağı var bir de onu nasıl takacağım?
Üst kısım vidalar yerleri var onlara vida takYa taktım sanırım ama ekran kartı sallanıyor hala takmış mıyımdır?