Neler Yeni

Yardım Ekran kartının driverı otomatik olarak bozuluyor çıldırmalık

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu aralar bende çok fazla olmaya başladı. Akşamleyin oynuyorum mesela. Kapatıp yatıyorum. Sabahleyin ekran kartının ışığı yanmayınca anlıyorum hemen. Zaten ilk başta siyah ekranda kalıyor. Pc nin kapatma tuşuna basılı tutup zorla kapatıyorum. Tekrar açınca açılıyor. Dxdiag tan bakınca da Microsoft görüntü bağdaştırıcı falan diyor. Amd nin uygulamasını açmayı demeyince de bir tane hata veriyor fotosunu eklerim. Ddu ile silip baştan yüklüyorum 2-3 gün sonra bir daha bozuluyor. Tam çözemedim neyden kaynaklandığını. Yardımcı olur musunuz?
IMG_20230730_090624.jpg

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Bu aralar bende çok fazla olmaya başladı. Akşamleyin oynuyorum mesela. Kapatıp yatıyorum. Sabahleyin ekran kartının ışığı yanmayınca anlıyorum hemen. Zaten ilk başta siyah ekranda kalıyor. Pc nin kapatma tuşuna basılı tutup zorla kapatıyorum. Tekrar açınca açılıyor. Dxdiag tan bakınca da Microsoft görüntü bağdaştırıcı falan diyor. Amd nin uygulamasını açmayı demeyince de bir tane hata veriyor fotosunu eklerim. Ddu ile silip baştan yüklüyorum 2-3 gün sonra bir daha bozuluyor. Tam çözemedim neyden kaynaklandığını. Yardımcı olur musunuz? Alıntıyı görüntüle

Windows update ayarlarında driver güncellemelerini alacak şekilde ayarlı sanırım. Daha güncel sürüm gibi görüp sürücüyü güncelliyor gibi geldi.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Windows Update otomatik olarak driver yüklüyor olabilir. Bu da sizin yüklediğiniz driver ile çakışıyor ve sıkıntı yaratıyor. Windows güncellemelerini devre dışı bırakmayı deneyin.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,936
İsim
Emre Zengin
Bu aralar bende çok fazla olmaya başladı. Akşamleyin oynuyorum mesela. Kapatıp yatıyorum. Sabahleyin ekran kartının ışığı yanmayınca anlıyorum hemen. Zaten ilk başta siyah ekranda kalıyor. Pc nin kapatma tuşuna basılı tutup zorla kapatıyorum. Tekrar açınca açılıyor. Dxdiag tan bakınca da Microsoft görüntü bağdaştırıcı falan diyor. Amd nin uygulamasını açmayı demeyince de bir tane hata veriyor fotosunu eklerim. Ddu ile silip baştan yüklüyorum 2-3 gün sonra bir daha bozuluyor. Tam çözemedim neyden kaynaklandığını. Yardımcı olur musunuz? Alıntıyı görüntüle
Hangi sürücüyü yüklüyorsun?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi sürücüyü yüklüyorsun?
Şu anda 23.5.2 li bir şey yükledim. Eskiden en son sürümdü. Şu anda İnternetke ilgili bir problem yaşadığım için güncellemeyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows Update otomatik olarak driver yüklüyor olabilir. Bu da sizin yüklediğiniz driver ile çakışıyor ve sıkıntı yaratıyor. Windows güncellemelerini devre dışı bırakmayı deneyin.
Deneyeceğim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,033
Üyeler
163,424
Son üye
Curhicsum
Top Bottom