Neler Yeni

Ekran Kartının Üstü Çabuk tozlanıyor

Kartın Backplate üzerindeki tozlarını 1 ay kadar önce mikrofiber bez ile temizledim. Fakat yine bu kadar kısa süre içerisinde tozlanmış. Kasam iyi hava alan bir kasa, sanırım bununla alakalı.

Ama toz oluşumu artık rahatsız edebiliyor bir noktadan sonra.
Sizler nasıl yapıyorsunuz? Sizde durum nasıl?

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Kartın Backplate üzerindeki tozlarını 1 ay kadar önce mikrofiber bez ile temizledim. Fakat yine bu kadar kısa süre içerisinde tozlanmış. Kasam iyi hava alan bir kasa, sanırım bununla alakalı.

Ama toz oluşumu artık rahatsız edebiliyor bir noktadan sonra.
Sizler nasıl yapıyorsunuz? Sizde durum nasıl?
Konuda yerimi alayım bende en az ayda 1 temizliyorum. Bir çözümü varsa öğrenmiş olurum.

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
atif kekç
kasanın yerinden veya ortamından dolayıdır

• Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın yerinden veya ortamından dolayıdır
Kasa konum olarak yerden neredeyse 80 cm yukarıda. Halılar eski tip tüylü halılardan değil,kağıt gibi incecik halılardan. Toz tutmuyor, ama bu kadar toz nereden gelir bilemedim. Fanlar çok hava çekiyor önden herhalde, toz oluyor ondan.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Kasa konum olarak yerden neredeyse 80 cm yukarıda. Halılar eski tip tüylü halılardan değil,kağıt gibi incecik halılardan. Toz tutmuyor, ama bu kadar toz nereden gelir bilemedim. Fanlar çok hava çekiyor önden herhalde, toz oluyor ondan.
evlerimize hergün baya bir toz giriyor işlemci soğutucu da sıvı değilse cpu fanından dökülen tozlar ekran kartının üstün de geliyor bu şekilde hızlı tozlanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ünsal Berk Döngeller
Bunun en güzel yolu açıkçası aylık kasa içi temizliği yapmaktır bana kalırsa, artık eskisi gibi sistemler olmadığı için mecburen toz tutuyor.

BabaVoss7

80+ Silver
fanlara filtre al. içeri üfleyen fanlara tabi. büyük ölçüde azalıyor. kesinlkile kesmiyo ama 1 ay değilde 3 ay oluyo yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kuzey salgın
bende de aynı durum var, kasayı geçtim masa bile hep toz oluyor

Top Bottom