Neler Yeni

Ekran kartının Vsr teknolojisi için bir sorum var.

gkhnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Gökhan Kaya
Ekran kartım Rx 6650xt. Driver ım son sürüm. Monitörüm 1366x768 çözünürlüğünde ( Yeni monitör alma fırsatım yok ne yazık ki ). VSR teknolojisini kullanarak çözünürlüğü 1920x1080 yapmak istiyorum. Denediğimde siyah ekranda kalıyor. Başka çözünürlükler ( 2k ve 4k ) denediğimde rahat bir şekilde kullanabiliyorum. Şimdi sorum şu neden 1920x1080 yapamıyorum ? Yardımcı olursanız sevinirim. Eke amd sayfasından bir resim ekleyeceğim. Ona da bakarsanız sevinirim.

Ekran Alıntısı.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet şahin
1678746910926.png
gpu ölçekleme aç en boy oranını koru da kalsın öyle dene olmazsa tam sayı ölçeklemeyide aç

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet şahin
Bazı monitörlerde çalışmadığını biliyorum ama bu en boy ayarlarının olduğu yerleri biraz kurcalayın belki olur

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Ekran kartım Rx 6650xt. Driver ım son sürüm. Monitörüm 1366x768 çözünürlüğünde ( Yeni monitör alma fırsatım yok ne yazık ki ). VSR teknolojisini kullanarak çözünürlüğü 1920x1080 yapmak istiyorum. Denediğimde siyah ekranda kalıyor. Başka çözünürlükler ( 2k ve 4k ) denediğimde rahat bir şekilde kullanabiliyorum. Şimdi sorum şu neden 1920x1080 yapamıyorum ? Yardımcı olursanız sevinirim. Eke amd sayfasından bir resim ekleyeceğim. Ona da bakarsanız sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
hocam 2 k ya çekince çözünürlük fark edilecek düzeyde artıyor mu?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
ben az önce days gone da dsr la 4 k ya çektim görüntü böyle güzelleşir gibi oldu ama tam da tadını alamadım yarın 2 k deniycem bakalım nasıl olacak. bir de masaüstü çözünürlüğünü değiştirmeye gerek var mı yoksa sadece oyununkini deiğiştirmek yeterli mi?

gkhnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Gökhan Kaya
ben az önce days gone da dsr la 4 k ya çektim görüntü böyle güzelleşir gibi oldu ama tam da tadını alamadım yarın 2 k deniycem bakalım nasıl olacak. bir de masaüstü çözünürlüğünü değiştirmeye gerek var mı yoksa sadece oyununkini deiğiştirmek yeterli mi?
Sorun olmasın diye oyunu açmadan önce değiştiriyorum ben. Size de tavsiye ederim. Bir kaç kere oyunu açıp da 4k ya çektiğimde pencere modunda kaldı. O sırada pc 2k daydı. Oyunu kapatıp açmak gerekiyor.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Sorun olmasın diye oyunu açmadan önce değiştiriyorum ben. Size de tavsiye ederim. Bir kaç kere oyunu açıp da 4k ya çektiğimde pencere modunda kalıyor. Oyunu kapatıp açmak gerekiyor.
bende öyle olmadı da 4k ya çekince masaüstündeki simgeler falan çok küçük oluyo

Top Bottom