Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi şuanda ekran kartı fiyatları uçmuş durumda ben şuanda ekran kartı almanın yanlış olduğunu düşünüyorum bu yüzden ekran kartları stok gelene kadar idare etmeniz için sistem topladım .
En ucuz Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Intel i3-10100 Dört Çekirdek 3.60 Ghz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ekran kartı stokları gelince 1660 super alabilirsiniz.