Neler Yeni

⚠️ Ekran Kartlarına Zam Geldi❗

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Mehmetcan
Az Önce RTX 5070 ve RX 9070 XT fiyatlarına bakayım dedim (belki bir indirim/fırsat vs. Yakalarım diye) Ama Bide ne göreyim nirmlade sadece Asus Prime 5070 vardı bugün diyer zotac/palit/gainward vs.'de satışa çıkmış Ve Fiyatlar uçmuş

Zam'dan önce RTX 5070 : 29.999TL

Zam'dan sonra⬇️
Screenshot_20250311-032700.png

Şimdi bazılarınız 3K artmış diyebilir aslında 7K arttı çünkü 30K olan Asus Prime modeliydi ve şuan 37K
Ve işin komik tarafı stok sorunu yok veya herhangi bir şeye zam gelmedi Veya Dolar yükselmedi Neden bu zam Oldu ???

Şimdi O Satıcılarımızı öven Tayfa ne düşünüyor ❓

borkburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Börk
Çok gerekli olmadığı sürece alınmamalı bence

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
O fiyata rx 9070 xt alınır temizinden

Knispel

80+ Bronze
Tamamen satış stratejisi. İnsanları paniğe sokup aldırmalarını sağlayacaklar. Muhtemelen 1-2 haftaya kadar eski fiyatlarına getirip yine indirim süsü verecekler fakat paşa paşa o fiyatları indirmek zorunda kalacaklar yeter ki kimse almasın ve zamana bıraksın.

gavanoz

80+
hocam genel olarak hemen atladığı için bizim milletimiz bu şekilde he işin ticari olarak alan kısmı da var belkide daha fazla o kısım onu da bilemem fakat kişisel kullanım oyun gibi işler için çok gerekli olmadıkça iş için bile çok büyük paralar kazanılmıyorsa gerek olmadığını düşünüyorum imzada yazan sistem ile rahatça oynayamadığım bi oyun henüz yok. grafikleri illa fullemek zorunda değilsiniz. bi yerden sonra fetişe giriyor bu artık sonra ağlamalar başlıyor fiyat niye böyle diye. satıcılarda farklı değil gerçi o kısmı da unutmamak lazım biraz yoğunluk görünce fiyatlar 2 ye katlıyor. bu fiyatları bile bi kaç ay sonra arayacağımız da ortada her zaman ki gibi

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Mehmetcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok gerekli olmadığı sürece alınmamalı bence
Ya işin zaten En komik yanı O 29.999TL iken bile insanlar almıyordu Çünkü 30K olan 9070XT daha mantıklıydı şimdi fiyatı uçmuş zaten kimse almıyordu bundan sonra üstüne para verseler almayacağız herhalde 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyata rx 9070 xt alınır temizinden
O fiyata ???? rX 9070XT kesinlikle 37K etmez Asus Prime modeli için konuşuyorum

Zaten bana kalsa Asus Prime 9070XT 30k olmalıydı Max ama insanlar sağolsun en düşük modeli 30K olmasını doğru bulmamak yerine Çok çok ucuz diyip durdular a*Tal çok malesef

Tamamen satış stratejisi. İnsanları paniğe sokup aldırmalarını sağlayacaklar. Muhtemelen 1-2 haftaya kadar eski fiyatlarına getirip yine indirim süsü verecekler fakat paşa paşa o fiyatları indirmek zorunda kalacaklar yeter ki kimse almasın ve zamana bıraksın.
Ya zaten kimse almıyordu Amaçları indirim gibi gösterecekler 36K'dan 30K'ya düşmüş gibi

Ayrıca 2 şey garibime gitti

1-Akakçe Neden Asus orime'ın 29.999TL'den satıldığını göstermiyor fiyat geçmisinde 46K'dan çıkmış gözüküyor

2- Neden Bu zam tam diğer modellerde piyasaya girdiği gün oldu epeyden baktım o zotac vs. Asus Prime ve MSI sharow hariç hepsi bugün satışa çıkmış ve sanki aralarında belli bir düzen var gibi sanki satıcılar anlaşmış gibi

hocam genel olarak hemen atladığı için bizim milletimiz bu şekilde he işin ticari olarak alan kısmı da var belkide daha fazla o kısım onu da bilemem fakat kişisel kullanım oyun gibi işler için çok gerekli olmadıkça iş için bile çok büyük paralar kazanılmıyorsa gerek olmadığını düşünüyorum imzada yazan sistem ile rahatça oynayamadığım bi oyun henüz yok. grafikleri illa fullemek zorunda değilsiniz. bi yerden sonra fetişe giriyor bu artık sonra ağlamalar başlıyor fiyat niye böyle diye. satıcılarda farklı değil gerçi o kısmı da unutmamak lazım biraz yoğunluk görünce fiyatlar 2 ye katlıyor. bu fiyatları bile bi kaç ay sonra arayacağımız da ortada her zaman ki gibi
Hocam dediğim gibi bana garip gelen herhangi bir Talep'te yoktu ki 5070'de kimse 5079 almak istemiyordu anca annesini babasını vatana vs. Götürüp Roblox oynamak için PC alan çocuklar almıştır
Yani RX 9070XT anında stok bitirdiler dünyada 5070 Hiç talep yok bu fiyatlarda ama zam gelmiş ilginç ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,677
Üyeler
169,599
Son üye
emirrys
Top Bottom