Neler Yeni

Ekran kastı ve işlemcinin ısınması

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selam. Kasam mesh olmadığından ve tek fanlı olduğundan ekran kartım ve işlemcim ısınıyor. Ekran kartım 85. İşlemcim de aras sıra 90 dereceleri görüyor. Çok fazla ısınıdığını biliyorum. Sizce bu sıcaklıkların oyunlar da fps e yansıması olurmu. Yada sistem falan yanarmı oyun oynarken. Kısacası bir sorun oluştururmu. Böyle 1 ay kullanacağım. Sonra kasayı değeşeceğim. Teşekkür ederim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Selam. Kasam mesh olmadığından ve tek fanlı olduğundan ekran kartım ve işlemcim ısınıyor. Ekran kartım 85. İşlemcim de aras sıra 90 dereceleri görüyor. Çok fazla ısınıdığını biliyorum. Sizce bu sıcaklıkların oyunlar da fps e yansıması olurmu. Yada sistem falan yanarmı oyun oynarken. Kısacası bir sorun oluştururmu. Böyle 1 ay kullanacağım. Sonra kasayı değeşeceğim. Teşekkür ederim
VAHİY LE GELEN SİSTEM.PNG

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bari kasayı söyleyin bu sıcaklıklar tehlikeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistemi azda olsa soğuta bilmek için sordum hocam
Markası corsair. Dediğim gibi tek fanlı, ve mesh değil . Kötü olduğunu biliyorum ve 1 ay sonra değiştiricem. Sorum bu 1 ay içinde yüklü oyunlar oynıyacam. İlk olarak fps düşmesi falan olurmu. İkici olarak da sisteme bir zarar verirmi. İşlemci yanar mı

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Markası corsair. Dediğim gibi tek fanlı, ve mesh değil . Kötü olduğunu biliyorum ve 1 ay sonra değiştiricem. Sorum bu 1 ay içinde yüklü oyunlar oynıyacam. İlk olarak fps düşmesi falan olurmu. İkici olarak da sisteme bir zarar verirmi. İşlemci yanar mı
fps azda olsa düşer ama sıcaklıklar sıkıntı kasa kapağını açın derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,042,302
Üyeler
165,331
Son üye
osanmaz9
Top Bottom