Neler Yeni

Ekranda Birkaç Piksellik Kayma

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Merhaba arkadaşlar,

Bir hata yapıp monitörümün kapama tuşuna basarak menüyü açtım ve kapatmaya çalışırken AUTO seçeneği ile görüntü düzenlemesi başlattım. Bunun sonucunda ekranımın alt tarafından yaklaşık 5, sağ tarafından ise yaklaşık 2 piksellik bir kayma meydana geldi. Daha önceden yaşadığım bir problemdi fakat nasıl çözdüğümü inanın hiç hatırlamıyorum.

AMD kart kullanıyorum biraz araştırma sonucu söylemek istedim. AMD Catalyst Control Center yüklemeyi denedim. Yüklendi fakat ne masaüstüne bir simge geldi, ne de dosya dizinine girdiğimde bir programla karşılaştım. Tüm yüklenen şeyler Installer yada Setup. Dosyayı bride AMD nin kendi sitesinden indirmiştim. Kısacası program falanda açılmadı. Ben de anlamadım.

Hatırladığım kadarıyla bir yöntemle bu ekranı ok tuşlarıyla hareket ettirebiliyorduk. Bunu nasıl yaparım?

Bilgisi olan arkdaşlardan cevap bekliyorum.

Marka ve model : Samsung - S19A100N
İşletim sistemi : Windows 10 Pro

Son düzenleme:

Erda Yıldırım

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar,

Bir hata yapıp monitörümün kapama tuşuna basarak menüyü açtım ve kapatmaya çalışırken AUTO seçeneği ile görüntü düzenlemesi başlattım. Bunun sonucunda ekranımın alt tarafından yaklaşık 5, sağ tarafından ise yaklaşık 2 piksellik bir kayma meydana geldi. Daha önceden yaşadığım bir problemdi fakat nasıl çözdüğümü inanın hiç hatırlamıyorum.

AMD kart kullanıyorum biraz araştırma sonucu söylemek istedim. AMD Catalyst Control Center yüklemeyi denedim. Yüklendi fakat ne masaüstüne bir simge geldi, ne de dosya dizinine girdiğimde bir programla karşılaştım. Tüm yüklenen şeyler Installer yada Setup. Dosyayı bride AMD nin kendi sitesinden indirmiştim. Kısacası program falanda açılmadı. Ben de anlamadım.

Hatırladığım kadarıyla bir yöntemle bu ekranı ok tuşlarıyla hareket ettirebiliyorduk. Bunu nasıl yaparım?

Kankam konuyu sabah aç yardımcı olurlar

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
monitör marka model nedir ?
her monitörde ekrandaki görüntüyü kaydırma seçeneği vardır bunu göz kararı ile yapıp düzeltmeniz gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam konuyu sabah aç yardımcı olurlar
ya da sabah konuyu yükseltir

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her monitörde ekrandaki görüntüyü kaydırma seçeneği vardır bunu göz kararı ile yapıp düzeltmeniz gerekir.

Samsung - S19A100N

Kapatma tuşuna bastığımda uzun süreli, auto, parlaklık ve kontrast çıkmakta. Monitörde başka tuş yok zaten.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhaba arkadaşlar,

Marka ve model : Samsung - S19A100N
İşletim sistemi : Windows 10 Pro
Monitörün ayarlarini sifirlama yeri olmasi lazim 14 yaşinda samsung monitörümde bile vardı onu kullanabilirsin.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Monitörün ayarlarini sifirlama yeri olmasi lazim 14 yaşinda samsung monitörümde bile vardı onu kullanabilirsin.
İnternette guide buldum monitörün. Orada yazanları da uyguladım fakat işe yaramadı.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Monitör ayarlarında ekran kısmında vardır elinizle kaydırabilirsiniz.
Konuda da belirttiğim gibi, monitörün üzerinde sadece on/off tuşu yer alıyor. 5 saniye kadar basılı tuttuğumda çıkan menüde 4 seçenek var. Bunlar sırasıyla; AUTO - Parlaklık - Kontrast - Çıkış. Resetleme ya da herhangi farklı bir menüye geçiş olmuyor.

Ekstra olarak araştırmalarımda daha önce Catalyst Control Center ile çözdüğümü anladım lâkin onu da indirdiğimde kurulumu yapmıyor. Herhangi bir uygulama yok yani. Dosya dizininde sadece setup ve InstallManager yer alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,136
Üyeler
167,439
Son üye
mehmet445
Top Bottom