Neler Yeni

Ekranda her şeyden çift var

El Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Keskin
her şeyin gölgesi var gibi yazıların sağında felan monitörden kaynaklı sandım ss alıp bi arkadaşıma gönderdim ssde de varmış ekran kartı driverlarımı kontrol ettim güncelleme vardı güncelledim yine gitmedi neden kaynaklı olabilir?

Ekler

• 2021-03-31_14-08-59.png
    2021-03-31_14-08-59.png
    29.1 KB · Hit: 43
  • 2021-03-31_14-25-50.png
    2021-03-31_14-25-50.png
    60.5 KB · Hit: 40

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Sorun yok gibi duruyor, geçici göz kasların zayıflamış olabilir, üstüne arkadaşın da kolpa yapmış olabilir, yada bunların hiç birisi monitörün bozulmuş olabilir. Monitörün bozulmadıysa en yakın zamanda göz doktoruna gitmeni öneririm

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,586
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
VGA kullanıyorsa ondan kaynaklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
barıs ozturk
her şeyin gölgesi var gibi yazıların sağında felan monitörden kaynaklı sandım ss alıp bi arkadaşıma gönderdim ssde de varmış ekran kartı driverlarımı kontrol ettim güncelleme vardı güncelledim yine gitmedi neden kaynaklı olabilir?
nvıdıa denetım masasına gırın ordan goruntu ayarlarını ön ayarla yapı bulun sonra
benım tercıhlerıme onem ver yerını tikle ordan kaliteye çek bende de var su an ve bu problem degıl muhtemelen kendın yaptın bunu pc yı performans odaklı ayarlayınca boyle oluyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bizde sorun yok.
Senin monitöründe veya görüntü kablosunda sorun var.

El Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VGA kullanıyorsa ondan kaynaklı.
hdmi dönüştürücü kullanıyorum şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:

nvıdıa denetım masasına gırın ordan goruntu ayarlarını ön ayarla yapı bulun sonra
benım tercıhlerıme onem ver yerını tikle ordan kaliteye çek bende de var su an ve bu problem degıl muhtemelen kendın yaptın bunu pc yı performans odaklı ayarlayınca boyle oluyor
yaptım ama gitmedi duruyo hala

Bizde sorun yok.
Senin monitöründe veya görüntü kablosunda sorun var.
kontrol edicem sağol

Sorun yok gibi duruyor, geçici göz kasların zayıflamış olabilir, üstüne arkadaşın da kolpa yapmış olabilir, yada bunların hiç birisi monitörün bozulmuş olabilir. Monitörün bozulmadıysa en yakın zamanda göz doktoruna gitmeni öneririm
:D sağol

Top Bottom