her şeyin gölgesi var gibi yazıların sağında felan monitörden kaynaklı sandım ss alıp bi arkadaşıma gönderdim ssde de varmış ekran kartı driverlarımı kontrol ettim güncelleme vardı güncelledim yine gitmedi neden kaynaklı olabilir?
bilmiyorum bana ss'de de gölge var demiştiSS'de sorun yokmuş gibi duruyor.
nvıdıa denetım masasına gırın ordan goruntu ayarlarını ön ayarla yapı bulun sonraher şeyin gölgesi var gibi yazıların sağında felan monitörden kaynaklı sandım ss alıp bi arkadaşıma gönderdim ssde de varmış ekran kartı driverlarımı kontrol ettim güncelleme vardı güncelledim yine gitmedi neden kaynaklı olabilir?
Bizde sorun yok.her şeyin gölgesi var gibi yazıların sağında felan monitörden kaynaklı sandım ss alıp bi arkadaşıma gönderdim ssde de varmış ekran kartı driverlarımı kontrol ettim güncelleme vardı güncelledim yine gitmedi neden kaynaklı olabilir?
hdmi dönüştürücü kullanıyorum şu anVGA kullanıyorsa ondan kaynaklı.
yaptım ama gitmedi duruyo halanvıdıa denetım masasına gırın ordan goruntu ayarlarını ön ayarla yapı bulun sonra
benım tercıhlerıme onem ver yerını tikle ordan kaliteye çek bende de var su an ve bu problem degıl muhtemelen kendın yaptın bunu pc yı performans odaklı ayarlayınca boyle oluyor
kontrol edicem sağolBizde sorun yok.
Senin monitöründe veya görüntü kablosunda sorun var.
Sorun yok gibi duruyor, geçici göz kasların zayıflamış olabilir, üstüne arkadaşın da kolpa yapmış olabilir, yada bunların hiç birisi monitörün bozulmuş olabilir. Monitörün bozulmadıysa en yakın zamanda göz doktoruna gitmeni öneririm