Yaşadığınız sorunda bir değişiklik veya düzelme oldu mu bende de aynı sorun var sadece Google ve sekmelerde karelenme oluyor ve bu durum can sıkıyorHocam opera gx kullanıyorum donanım hızlandırma kapattım birkaç gündür fark etmedim olursa bilmiyorum
Alıntıyı görüntüle
1 haftadır böyle kullanıyorum pek sorun göremedim lakin eskisi kadar tarayıcı kullanmadığım için de denk gelmemiş olabilirim bazı durumlarda oluyordu bu sorun video sararken ön izlerken falanYaşadığınız sorunda bir değişiklik veya düzelme oldu mu bende de aynı sorun var sadece Google ve sekmelerde karelenme oluyor ve bu durum can sıkıyor
Bende de oluyordu, driver güncellemesi çıkıyordu güncelleyince bir süreliğine düzeliyordu. Sonradan tarayıcının "donanımsal hızlandırma" ayarını kapattım ve düzeldi daha olmuyor.Bende aynı sorun var 2 aydır. (GeForce GTX 1650)
- Video izlerken yada youtube filan direk damalaşma oluşuyor.
ilkden monitörde sıkıntı var sandım.Başka bilgisayarda denedim sorun kablo değiştirdim sorun yok sıkıntı direk driverda önceden yapmıyordu.
yeni driverlarda geldi ama hala sorun devam ediyor hatta en son ki güncelleme ile arttı biraz daha