Neler Yeni

Yardım Ekranı bozuk telefonda dosyalara nasıl ulaşabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AKIN
Merhaba arkadaşlar. Mi 9 SE model telefonumu yere düşürdüm ekranda mürekkep akması oldu. Dokunmatik çalışıyor fakat ekranı göremiyorum. Bu haldeyken ekran kilidini doğru girip telefona giriyorum fakat bilgisayara takınca içi boş gözüküyor. İçinde ki dosyalara ulaşmamın bir yolu var mı acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan
Merhaba arkadaşlar. Mi 9 SE model telefonumu yere düşürdüm ekranda mürekkep akması oldu. Dokunmatik çalışıyor fakat ekranı göremiyorum. Bu haldeyken ekran kilidini doğru girip telefona giriyorum fakat bilgisayara takınca içi boş gözüküyor. İçinde ki dosyalara ulaşmamın bir yolu var mı acaba?
USB bağlantısından sonra bildirimlerden "Medya aktarımı için kullan." seçeneğini işaretlemen lazım ama ekran hiç görünmüyorsa zor. Nasıl yapıldığını hatırlaman lazım :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Muhammed Can ABLAY
bilgisayar olsaydı olabilirdi ama telefon işi zor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Engin Akad
Bildiğim kadarıyla uzman bazı kişiler içindeki
Bildiğim kadarıyla bazı uzman kişiler içindeki diski çıkarıp bilgilerini kurtarabiliyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AKIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok direk bağlıyor. Bilgisayardan aygıtı kaldırıp tekrar bağlamayı denedim olmadı aygıtı bana bir şey sormadan direk bağlıyor. Eklediğim resim de gözüktüğü gibi farklı biçimde bağlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AKIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
USB bağlantısından sonra bildirimlerden "Medya aktarımı için kullan." seçeneğini işaretlemen lazım ama ekran hiç görünmüyorsa zor. Nasıl yapıldığını hatırlaman lazım :(

Aynen ben ekranı göremediğim için farklı şeylere tıkladım galiba. Normalde bu bilgisayarda açtığım oldu telefonu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AKIN
Bildiğim kadarıyla uzman bazı kişiler içindeki

Bildiğim kadarıyla bazı uzman kişiler içindeki diski çıkarıp bilgilerini kurtarabiliyorlar.

Evet, her türlü kurtarılır telefonda sorun yok. Hatta ben fotoğrafları kurtardım Mi Cloud sayesinde. Fakat benim wp dosyalarına ulaşmam lazım. Yedek telefona geçinde wp yedeklemesini lanet telefon yüzünden reddettim bir daha yükleyemedim. Araştırınca wp son yedi günün yedeğini dosyalarda tutuyormuş. Bana da bu yedekler lazım. Çelişki yaşadığım durum ise telefonu gidip yaptıracam ekran 1.000tl şimdi yaptırırım ama wp yedekleri durmuyor olursa pişman olurum. Telefonun sıfırı 1.700tl gider yenisini alırım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Melih Samed Gönül
Telefonunu bilgisayara USB ile bagla

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AKIN
Mi 9 SE kullanan biri yardımcı olabilir mi? Ekranına bakarak ''Medya aktarımı için kullan'' seçeneğine tıklamaya çalışacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,936
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom