sexpir 80+ Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 100 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim furkandogan 19 Ekim 2024 #1 *ekranı kırık telefonu bilgisayara yansıtma* beyler ekranın telefonu calısmıyor bilgisyara nasıl yansıtabılırım acaba ?
*ekranı kırık telefonu bilgisayara yansıtma* beyler ekranın telefonu calısmıyor bilgisyara nasıl yansıtabılırım acaba ?
Bukr3j 80+ Bronze Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1,726 Dahası Reaksiyon skoru 422 İsim Ayberk SOKUL 19 Ekim 2024 #2 sexpir yazmış: *ekranı kırık telefonu bilgisayara yansıtma* beyler ekranın telefonu calısmıyor bilgisyara nasıl yansıtabılırım acaba ? Devamı için tıklayın... Telefonunuzun Geliştirici Seçenekleri ve USB Hata Ayıklama ayarı açık mıydı?
sexpir yazmış: *ekranı kırık telefonu bilgisayara yansıtma* beyler ekranın telefonu calısmıyor bilgisyara nasıl yansıtabılırım acaba ? Devamı için tıklayın... Telefonunuzun Geliştirici Seçenekleri ve USB Hata Ayıklama ayarı açık mıydı?
sexpir 80+ Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 100 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim furkandogan 19 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Bukr3j yazmış: Telefonunuzun Geliştirici Seçenekleri ve USB Hata Ayıklama ayarı açık mıydı? Devamı için tıklayın... hatırlamıyorum işte
Bukr3j yazmış: Telefonunuzun Geliştirici Seçenekleri ve USB Hata Ayıklama ayarı açık mıydı? Devamı için tıklayın... hatırlamıyorum işte
Bukr3j 80+ Bronze Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1,726 Dahası Reaksiyon skoru 422 İsim Ayberk SOKUL 19 Ekim 2024 #4 sexpir yazmış: hatırlamıyorum işte Devamı için tıklayın... GitHub - Genymobile/scrcpy: Display and control your Android device Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Şansınızı deneyin. Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Ekim 2024 Geliştirici modu ve USB hata ayıklama açık değilse yapamazsınız.
sexpir yazmış: hatırlamıyorum işte Devamı için tıklayın... GitHub - Genymobile/scrcpy: Display and control your Android device Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Şansınızı deneyin. Mesaj otomatik birleştirildi: 19 Ekim 2024 Geliştirici modu ve USB hata ayıklama açık değilse yapamazsınız.