Neler Yeni

Ekranım siyahın tonlarında titreme yapıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza Dutar
Arkadaşlar ben MSI 23.6" OPTIX G24C4 144hz bir monitör kullanıyorum monitörümde ilk aldığımda bir sıkıntı yoktu diye düşünüyorum bu titreme sadece siyahın tonlarında oluyor. HDCR adlı özelliği denemek için açtığımda bu titreme sorunu ortaya çıktı daha sonra kapatmama rağmen devam etti onunla bir alakası da olmayabilir bilmiyorum driverlarım güncel monitörün driveri da güncel ama çözüm bulamadım bir de kontrastı arttırınca titreme şiddeti artıyor düşürünce titreme belli olmuyor çözüm öneriniz var mı ?

titreme bu şekilde

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
ekran kartı nedir ?
ben de msi monitör kullanıyorum free sync yüzünden oluyor bende siz de kapatmayı deneyin.

TALHA MURAT

80+ Silver
Bunun çeşitleri var panel sorunu kablo sorunu bazen driverlar da yapıyor olabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza Dutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı nedir ?
ben de msi monitör kullanıyorum free sync yüzünden oluyor bende siz de kapatmayı deneyin.
ekran kartı rx 580 8 gb asusun freesync monitör üzerinde kapalı amdnin uygulamasında ise bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun çeşitleri var panel sorunu kablo sorunu bazen driverlar da yapıyor olabiliyor.
son çözüm buraya yazdım yine düzelmez ise dp kabloya geçeceğim

mojo.27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kemal Yıldız
arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum ama benimkisi G-sync yüzünden kapatınca geçiyor kapatmadan başka çözüm yoklu yok mu o kadar para verip alıyoruz kullanmayacaksak ne anlamı var ki

Top Bottom