Windows Update girin hocam güncelleştirmeleri denetleyin.yeni pc win yeni kurdum ekran kartı driver kurdum ama anakart driver mı kurmam lazım bios dan yoksa ?
mikrofonum dan ses gitmiyor şuan
hocam anakart msı pro z690-a wifi mikrofonda kulaklıkğım hyperx cloud 2anakart marka model nedir ?
birde mikrofon modeli nedir ?
güncelleme vardı onu mu yapmam lazım acaba?Windows Update girin hocam güncelleştirmeleri denetleyin.
https://www.msi.com/Motherboard/PRO-Z690-A-WIFI/support#driver Chipset sürücün.
BİOS güncelleyebilirsin fark etmez. Sorun bunla ilgili değildir.hocam anakart msı pro z690-a wifi mikrofonda kulaklıkğım hyperx cloud 2
Mesaj otomatik birleştirildi:
güncelleme vardı onu mu yapmam lazım acaba?
anakart bıos yüklemedim bu arada sorun olur mu yoksa
Senin anakart Windows 11 çıkınca çıkmış zaten, onunla uyumlu yani. Güncelleyebilirsin istersen ama başta benim dediklerimi yapıp bir dene.mesela burda benim anakart bıos var onu yüklemem mi gerek li yoksa
bu arada bıos girmeden win11 kurdum sorun olmaz herhalde değil mi ?
PRO Z690-A WIFI DDR4
PRO series motherboards, tuned for better performance by Core Boost, Memory Boost, Extended Heatsink Design, M.2 Shield Frozr, USB 3.2 Gen 2x2, Lightning Gen5, Front Type-C, 2.5G LAN, Wi-Fi 6www.msi.com
güncelleme yaptım yaramadı gene mikrofon sesi yok ne yapmam lazım =?Senin anakart Windows 11 çıkınca çıkmış zaten, onunla uyumlu yani. Güncelleyebilirsin istersen ama başta benim dediklerimi yapıp bir dene.
İsteğe bağlı güncelleştirmeleri yaptın mı?aynen güncelleme yapmamışım yapayım düzelir belki
güncelleme yaptım yaramadı gene mikrofon sesi yok ne yapmam lazım =?
Hayır o programı kesinlikle kullanma.gücelledim olmadı bir tane güncelleme kaldı oda anahtar daha girmedim diye olmuyor
ne yapmam lazım ? acaba
yok mu yardımcı olucak
driver booster felan mı indirmem lazım yoksa