Kayrae 80+ Bronze Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1,587 Dahası Reaksiyon skoru 783 İsim Kayra 19 Eylül 2020 #1 Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi fan çalısmıyor bir tanıdığıma yaptırmıştım ama o fanı unutmuş sanırım nasıl yapacağım ?
Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi fan çalısmıyor bir tanıdığıma yaptırmıştım ama o fanı unutmuş sanırım nasıl yapacağım ?
redlinetr 80+ Bronze Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 870 Dahası Reaksiyon skoru 528 İsim Oğulcan 19 Eylül 2020 #3 Kablosu takılı olmayabilir kontrol et ya da gevşemiş olabilir. Ama pc kapalı ve kablosu çekikken kontrol et.
Kablosu takılı olmayabilir kontrol et ya da gevşemiş olabilir. Ama pc kapalı ve kablosu çekikken kontrol et.
Kayrae 80+ Bronze Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1,587 Dahası Reaksiyon skoru 783 İsim Kayra 19 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 redlinetr yazmış: Kablosu takılı olmayabilir kontrol et ya da gevşemiş olabilir. Ama PC kapalı ve kablosu çekikken kontrol et. Devamı için tıklayın... çalısyormuş ): koruma gibi bir şey var bende o sandım pervaneyi ):
redlinetr yazmış: Kablosu takılı olmayabilir kontrol et ya da gevşemiş olabilir. Ama PC kapalı ve kablosu çekikken kontrol et. Devamı için tıklayın... çalısyormuş ): koruma gibi bir şey var bende o sandım pervaneyi ):