Neler Yeni

El bileği kırığı hakkında yardım

Microsoft

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Emir
sokak kedilerine kemik dağıtırkeb sadece bi kedi yememesi için tek tek kedilere veriyordum ve bir köpek elimdeki kemikleri görünce havladı hemen arkamı dönüp kaçcaktimki ilk adımda yere serildim ve düştugumde sağ kolumu hissetmiyordu yolun ortasina yuvarlabdim bagirdim gelip aldilar beni ambulansla gittik kolun sisiyordu ve sinirlerin koptu anlasildi ve dirsegime 1 tanesi 30 diyeri 20 cm iki demir cubuk ve ameliyati zimbayla kapattilar artik up uzun kirkayak gibi bi ameliyat izim var ama kolun alçıdan çıktikdan sonra açilmiyor sanki eklemini gitmeyen tarafa zorluyon gibi acayip aciyor ama 1 ay gibi sürede her gün yağla sicak suyla masajla yavaş yavaş aç kapa ile açılıyor. ve amilyat oldum evet o cubuklar icerdeki bir şeyi tutmak içindi her şeyi çıkardılar sonrasan ama KARGA BURNUYLA ama hiç bisi hissetmedim ilginc
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben rahatlatmadim galiba :)))
Çok geçmiş olsun benim kırık disinda birseyim uok Allaha şüküt

Microsoft

80+ Bronze

Microsoft

80+ Bronze
Sana takılan demirler çıkarıldımı ve kalıcı hayatını zorlaştıran birşeyin kaldımı
evet cikarildi . ve alcidan kolun cikinca eklemler sanki otarafa hic donemeyen eklem gibi oluyor sanki eklemink ters yone itmeye calisiyor gibi ve denediginde aciyor ondan ya tek seferde cok acili bi sekilde baban iyicene tutup acar yada 1 ayda fln yavas yavas

evet cikarildi . ve alcidan kolun cikinca eklemler sanki otarafa hic donemeyen eklem gibi oluyor sanki eklemink ters yone itmeye calisiyor gibi ve denediginde aciyor ondan ya tek seferde cok acili bi sekilde baban iyicene tutup acar yada 1 ayda fln yavas yavas
bir kere actiktan sonra eklemi geri geliyor eklem ve daha acimiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Emir

bir kere actiktan sonra eklemi geri geliyor eklem ve daha acimiyor
Saol zaman ayırdığın için iyi geceler 💙

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Bu süre boyunca tavuk suyu çorbası iç cidden çok etkili bir takviye oluyor iyileşmen için için rahat olsun dostum benim seni çok iyi anlıyorum. Relax ol max 30 gün içinde kolunu her türlü kullanır hale gelirsin. 😊😊😊

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
İçin rahatlıcaksa anlatayım ama en doğru bilgi senle ilgilenen doktor vericektir.
Motosiklet kazasında 4 farklı bölgede sol ayak bilek sağ baş parmak sol el bilek ve sol omuzda büyük olmayan rontgende catlak gibi kırıklar oluştu. Zor bi süreçtir alçıyla gezmek :) ama çok şükür herhangi bir hareket kısıtlama yok eskisi gibi oldum. Yediklerine içtiklerine dikkat et kemiğe iyi gelen çorbalar içtim hep ve motosiklete devam 😇😇

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Emir
Bu süre boyunca tavuk suyu çorbası iç cidden çok etkili bir takviye oluyor iyileşmen için için rahat olsun dostum benim seni çok iyi anlıyorum. Relax ol max 30 gün içinde kolunu her türlü kullanır hale gelirsin. 😊😊😊
İçin rahatlıcaksa anlatayım ama en doğru bilgi senle ilgilenen doktor vericektir.
Motosiklet kazasında 4 farklı bölgede sol ayak bilek sağ baş parmak sol el bilek ve sol omuzda büyük olmayan rontgende catlak gibi kırıklar oluştu. Zor bi süreçtir alçıyla gezmek :) ama çok şükür herhangi bir hareket kısıtlama yok eskisi gibi oldum. Yediklerine içtiklerine dikkat et kemiğe iyi gelen çorbalar içtim hep ve motosiklete devam 😇😇
Çok saolun iyiki varsiniz ya tavsiyelerinizide dikkate alacağın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,320
Üyeler
168,118
Son üye
Dezeptixxx
Top Bottom