RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Sizce El Capitan 6600 lük fiyatını hak ediyor mu?
Alamadım malesef. Bekle mi diyorsun?İlk çıktığında alsaydın daha iyi olabilirdi. Bi ihtimal daha sistemler çıkar o fiyata
Aceleniz yoksa düşük bütçeliyi yükseltme yapıp alabilirsiniz. Yada bazen gayet iyi fp bilgisayarlar çıkabiliyor takip etmeniz gerek.Alamadım malesef. Bekle mi diyorsun?
MSI CORE FROZR S alacağım soğutucu olarak sistem önemli sadece. Alınır mı, alınmaz mı? O fiyatta daha iyisi var mı, yokmu?Wraith Prism RGB Fan hediyesi vardı o bitmiş normal stok fan yeterli değil. Hediye edilirse yine Wraith Prism RGB alınır güzel sistem.
Aceleniz yoksa düşük bütçeliyi yükseltme yapıp alabilirsiniz. Yada bazen gayet iyi fp bilgisayarlar çıkabiliyor takip etmeniz gerek.
Bıktım artık beklemekten ya. aga 9 aydır para biriktiriyorum bi alamadım. cs gibi bi oyunda bile 14 fps alıyorum.beklemeni öneririm
Beklemek çözüm değil bence al geç derim.MSI CORE FROZR S alacağım soğutucu olarak sistem önemli sadece. Alınır mı, alınmaz mı? O fiyatta daha iyisi var mı, yokmu?
bütçen ne ?Bıktım artık beklemekten ya. aga 9 aydır para biriktiriyorum bi alamadım. cs gibi bi oyunda bile 14 fps alıyorum.
1600 lük 24g2u monitör alacağım. toplam param 8100. Yani 6500-6600 gibi bütçe.hakediyor baya RTX 2060 dan güçlü biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçen ne ?
1660 super sistem al o zaman beklemek istemiyorsan1600 lük 24g2u monitör alacağım. toplam param 8100. Yani 6500-6600 gibi bütçe.
hangi 1660s sistem?1660 super sistem al o zaman beklemek istemiyorsan