Evet aynı soruya benimde cevaba ihtiyacım var. Bende sapphire pulse alacağım. Yani tekrar stoğa gelmesini umuyorum b450m s2h ile.Evet beyler başlıkta da yazdığım gibi soğutucu almaya gerek varmı sizce
Not: sapphire Pulse ekran kartı olanı aldım
Valla daha gelmedi bende aynı soruyu merak ediyorum ama stock bir yere kadar gider. Piyasada bir soğutucu var bak atayim bak istersen çok çok ucuz ve 6 bakır borusu varEvet beyler başlıkta da yazdığım gibi soğutucu almaya gerek varmı sizce
Bütçe varsa alınması iyi olurEvet beyler başlıkta da yazdığım gibi soğutucu almaya gerek varmı sizce
Ben alacağım meselaBütçe varsa alınması iyi olur
MSI Core Frozr S Intel Ve Amd Uyumlu Işlemci Soğutucusu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MSI Core Frozr S Intel Ve Amd Uyumlu Işlemci Soğutucusu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet beyler başlıkta da yazdığım gibi soğutucu almaya gerek varmı sizce
Bilgilendirme:İncehesapta daha ucuzBen alacağım mesela![]()
AM4 ile uyumlu görünmüyor.Ucuz ve 6 bakır borusu var
Ben bunu almayı düşünüyorum.
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Konu Ryzen 5 3600 ise evet kesinlikle gereklidir.Evet beyler başlıkta da yazdığım gibi soğutucu almaya gerek varmı sizce
Evet beyler soğutucu almaya gerek varmı sizce
Evet aynı soruya benimde cevaba ihtiyacım var.