Neler Yeni

El yapımı direksiyon seti yapan var mı ?

shpresoj

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Umut
Arkadaşlar bir projeye kalkıştım.
Vites ve direksiyonu çözdüm fakat pedalları nasıl yapacağım bilmiyorum. Yapan arkadaşlar varsa fotoğraf veya nasıl yaptığını anlatırsa sevinirim.
Yapmak için potansiyometre kullanıcam fakat işin mimari kısmında kafam karıştı.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Vites ve direksiyonu çözdüm fakat pedalları nasıl yapacağım bilmiyorum. Yapan arkadaşlar varsa fotoğraf veya nasıl yaptığını anlatırsa sevinirim.
kötü olur ama kullanmadığın mouse felan varsa mouseyi yere sabitleyip kartonlarla pedal yapıp kartonu mouseun tıklarına basmasınnı sağlayabilirsin

shpresoj

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kötü olur ama kullanmadığın mouse felan varsa mouseyi yere sabitleyip kartonlarla pedal yapıp kartonu mouseun tıklarına basmasınnı sağlayabilirsin
Yok hocam onun yerine potansiyometre kullanıcam fakat mimari açıdan nasıl yapıcağımı sordum.
Yinede teşekkürler.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yok hocam onun yerine potansiyometre kullanıcam fakat mimari açıdan nasıl yapıcağımı sordum.
Yinede teşekkürler.
potansiyometre baya zorlar en azından 3d printerın olması lazım bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
en basit şekliyle potansiyomatrenin üstteki ayar kısmındaki çentiğe bir pedal yapıştırıp arkasına da yay koyarak geri gelmesini sağlayabilirsin. Fakat bu şekilde hassasiyeti az olur. Bunun için pedalın altına ve potansiyometreye dişli tasarlayarak gerçek hassasiyet alabilirsin. İlge İpek'in bununla ilgili bir videosu var istersen onu izleyebilirsin.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Ben yapmıştım elimden gelen imkanlar ile güzel olmuştu ama kağıttan olduğu için fare algılamıyordu bazen :d

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ben de yazın yapmayı planlıyorum
Kafana yatana bakabilirsin.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
bir video var ilge ipek diye birinin onun yaptığı direksiyon on numara bence yap ucuza gelir ve güzel bence. tabi o gidip direksiyona 250tl vermiş. hurdacıdan bi tofaş direksiyonu da alabilirsin

shpresoj

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Umut

Ben yapmıştım elimden gelen imkanlar ile güzel olmuştu ama kağıttan olduğu için fare algılamıyordu bazen :d

Ben de yazın yapmayı planlıyorum
Kafana yatana bakabilirsin.

bir video var ilge ipek diye birinin onun yaptığı direksiyon on numara bence yap ucuza gelir ve güzel bence. tabi o gidip direksiyona 250tl vermiş. hurdacıdan bi tofaş direksiyonu da alabilirsin
Pedal takımını bende İlge İpek gibi yapıcaktım fakat 3D baskı yaptırtmaya kalkınca biraz pahalı oluyor.
Bir tane instagram sayfası 150 ₺ ye yapıyor pedal takımı ordan almayı planlıyorum.
Teşekkürler.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Pedal takımını bende İlge İpek gibi yapıcaktım fakat 3D baskı yaptırtmaya kalkınca biraz pahalı oluyor.
Bir tane instagram sayfası 150 ₺ ye yapıyor pedal takımı ordan almayı planlıyorum.
Teşekkürler.
Sizde ahşaptan yapın hocam. İşlem bitince zımpara boya vernik le tamamdır

Top Bottom