Bilgim olmadığı için hiç bulaşmadım. Direkt alsam kullansam olur dimi yoksa bir şey yapmam gerekir mi?bunun yerine 5kg lik dambıl al hem biceps hem arka kol hem bilek hem kanat çoğu bölgeyi çalışırsın
AYAZ SPORT Arbentedarik Dambıl Seti 5 Kg X 2 Adet 10 Kg Ağırlık Seti Dumbell Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AYAZ SPORT Arbentedarik Dambıl Seti 5 Kg X 2 Adet 10 Kg Ağırlık Seti Dumbell Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kolumu yeterince güçlü hissetmiyorum o yüzdenbu tarz şeyler çok gereksiz bence
soldaki baya iyi kullanıyorumPahalıya kaçmayacak el yayı, bilek kol geliştirici önerir misiniz? Ekte örnek verdim.
Bu tarz:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ürün linki atabilir misiniz
Ne fark yarattı?Kitchen Live Ayarlı (sayaçlı) El Yayı 5-60 Kg Ayarlanabilir Bilek Kas Güçlendirme Aleti Kaydırmaz Damar Çıkartıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kitchen Live Ayarlı (sayaçlı) El Yayı 5-60 Kg Ayarlanabilir Bilek Kas Güçlendirme Aleti Kaydırmaz Damar Çıkartıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
özelden ulaş bana nasıl kullanacağını anlatayımBilgim olmadığı için hiç bulaşmadım. Direkt alsam kullansam olur dimi yoksa bir şey yapmam gerekir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kolumu yeterince güçlü hissetmiyorum o yüzden
Linki rastgele seçip mi attınız, yoksa kaliteli mi? Öneriyor musunuz?bunun yerine 5kg lik dambıl al hem biceps hem arka kol hem bilek hem kanat çoğu bölgeyi çalışırsın
AYAZ SPORT Arbentedarik Dambıl Seti 5 Kg X 2 Adet 10 Kg Ağırlık Seti Dumbell Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AYAZ SPORT Arbentedarik Dambıl Seti 5 Kg X 2 Adet 10 Kg Ağırlık Seti Dumbell Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hayır kullandıpım ürünLinki rastgele seçip mi attınız, yoksa kaliteli mi? Öneriyor musunuz?
Başkasına dedim onu.Hayır kullandıpım ürün
Ne fark yarattı?
Bilek kısmında değil de ön kol kısmında baya etkisini gördümBaşkasına dedim onu.