rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Evet bu bütçede en iyilerden.zalman n5mf fiyatının en iyi hava akışını sağlayan kasa mı ? görüntüsü de pek hoş gelmedi
Evet bu bütçede en iyilerden.zalman n5mf fiyatının en iyi hava akışını sağlayan kasa mı ? görüntüsü de pek hoş gelmedi
ve bu arada xpg pylon için bi konu vardı her japon vs vs üründe sadece isim olduğu ama aslının ortada olmadığını yani kağıt üstünde iyi olduğunu gerçekte ne olduğunun belli olmadığını söyleyenler vardı o yüzden fsp ye dönmüştüm o konu nedir ve o psu ile sorun yaşamayacağımdan emin misiniz kalitesizlik yanma sisteme zarar verme patlama vsEvet değer.
ledleri değiştirmek istesem hangi ledi önerirsiniz ?Evet bu bütçede en iyilerden.
Gerek yok bence değiştirmeye.ve bu arada xpg pylon için bi konu vardı her japon vs vs üründe sadece isim olduğu ama aslının ortada olmadığını yani kağıt üstünde iyi olduğunu gerçekte ne olduğunun belli olmadığını söyleyenler vardı o yüzden fsp ye dönmüştüm o konu nedir ve o psu ile sorun yaşamayacağımdan emin misiniz kalitesizlik yanma sisteme zarar verme patlama vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
ledleri değiştirmek istesem hangi ledi önerirsiniz ?
Yok 8 tane koruması var zaten.ve bu arada xpg pylon için bi konu vardı her japon vs vs üründe sadece isim olduğu ama aslının ortada olmadığını yani kağıt üstünde iyi olduğunu gerçekte ne olduğunun belli olmadığını söyleyenler vardı o yüzden fsp ye dönmüştüm o konu nedir ve o psu ile sorun yaşamayacağımdan emin misiniz kalitesizlik yanma sisteme zarar verme patlama vs
Bütçenize 40tl filan daha ekleyip msi mag 100m alın bence kasaSistemim bio da var o psu o kasaya uyar mı ekran kartı vs, ve de elimde 5508 var ve powerboostun kalitesiz psu su var zalman n5mf ile fsp haydro ya geçmek mantıklı mı arada sistemi etkileyecek fark olur mu boşa masraf yapmak istemiyorum
3. yükseltmem sesimi duyun artık..
arada ne farkları var ? ve 40 tl için değer mi hava akışı vs içinBütçenize 40tl filan daha ekleyip msi mag 100m alın bence kasa
r olmasın hocam m için inceleme bulamadım ?Bütçenize 40tl filan daha ekleyip msi mag 100m alın bence kasa
Mag 100R alabilirsiniz, Zalmanın tipi kötü geldiyse MSI alın. Burası tamamen terciharada ne farkları var ? ve 40 TL için değer mi hava akışı vs için
r olmasın hocam m için inceleme bulamadım ?
Elba dan çok daha iyidir MSI da Zalman da. İkisi de MESH bir yapıya sahip. Tercihiniz hangisi olursa olsun şu an ki kasanızdan çok çok daha serin olacak. Aralarında çok fazla fark olacağını zannetmiyorum. Güzel geleni alabilirsiniz.hava akışı farkı ?
arada ne farkları var ? ve 40 TL için değer mi hava akışı vs için
r olmasın hocam m için inceleme bulamadım ?
100m nin hava akışı zalman n5mf den daha mı iyi ?MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
100m ile 100r arasında tek bir fark var
100m -------> RGB
100R --------> ARGB
Evet , ve fanları daha hızlı ve daha kaliteli diye biliyorum100m nin hava akışı zalman n5mf den daha mı iyi ?