Delux edition la beraber bir dlc , çizim ve müzik paketleri geliyorelden ring i alirken deluxe edition halinde almistim steam dolara gecicek diye ama ne ise yaradigini bilmiyorum bilen yazabilir mi acaba
onceden aldigim icin bedava mi gelicek bana yaniDelux edition la beraber bir dlc , çizim ve müzik paketleri geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ne kadara almıştın ben 52 dolar verdim geçen ayelden ring i alirken deluxe edition halinde almistim steam dolara gecicek diye ama ne ise yaradigini bilmiyorum bilen yazabilir mi acaba
Aynenonceden aldigim icin bedava mi gelicek bana yani
Hocam baktım şimdi DLC içerir yazmıyor. Muhtemelen farkı dijital kitap ve müzikler. Steam kütüphanesinden DLC kısmına girip bakabilirsin orada yoksa verilmez.ben 670 TL gibi bir seye almistim sanirim
Shadow dlc si içeriyorsa önceden alanlara çok uyguna gelmiş olur, onun dısında eski içerikler varsa almaya değmez.Delux edition la beraber bir dlc , çizim ve müzik paketleri geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Dlc sonra çıktı soundtrack ve başka şeyleri almış olabilirsin + dlc si alınmaya değmez 3 4 ara boss eklemişlerShadow dlc si içeriyorsa önceden alanlara çok uyguna gelmiş olur, onun dısında eski içerikler varsa almaya değmez.
Dlc sonra çıktı soundtrack ve başka şeyleri almış olabilirsin + dlc si alınmaya değmez 3 4 ara boss eklemişler
Dlc sonra çıktı soundtrack ve başka şeyleri almış olabilirsin + dlc si alınmaya değmez 3 4 ara boss eklemişler
Adam oyuna sanki İtem gelmiş gibi değerlendirmiş harbi, 30 dolarlık DLC geliyor.
İşte buna gülerim. Daha DLC bile çıkmadan bu arkadaş gelecek boss sayısını söylüyor ve ara boss olacakmış hmm. Fromsoftware diğer oyunlarına bakabilirsin ana oyunlarda bossa benzer bir şey yok neredeyse. Tüm güzel bossları DLC ile getiren bir firmadan bahsediyoruz ve bu sefer DLC gelecek oyun Elden Ring.