Neler Yeni

elden ring hakkinda sorum var

fatiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
fatih yigit akkuzu
elden ring i alirken deluxe edition halinde almistim steam dolara gecicek diye ama ne ise yaradigini bilmiyorum bilen yazabilir mi acaba

YazılımKafa

80+ Silver
elden ring i alirken deluxe edition halinde almistim steam dolara gecicek diye ama ne ise yaradigini bilmiyorum bilen yazabilir mi acaba
Delux edition la beraber bir dlc , çizim ve müzik paketleri geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000016669.jpg

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
52 dolar olan paket dlc çıktıktan sonra yayınlanmıştı. Dolayısıyla daha önceden alanlara dlc gelmiyor.

Hanaz

80+ Gold
Shadow dlc si içeriyorsa önceden alanlara çok uyguna gelmiş olur, onun dısında eski içerikler varsa almaya değmez.
Dlc sonra çıktı soundtrack ve başka şeyleri almış olabilirsin + dlc si alınmaya değmez 3 4 ara boss eklemişler

draqla

80+
Dlc sonra çıktı soundtrack ve başka şeyleri almış olabilirsin + dlc si alınmaya değmez 3 4 ara boss eklemişler
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
İşte buna gülerim. Daha DLC bile çıkmadan bu arkadaş gelecek boss sayısını söylüyor ve ara boss olacakmış hmm. Fromsoftware diğer oyunlarına bakabilirsin ana oyunlarda bossa benzer bir şey yok neredeyse. Tüm güzel bossları DLC ile getiren bir firmadan bahsediyoruz ve bu sefer DLC gelecek oyun Elden Ring.

The Semih

80+ Gold
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
İşte buna gülerim. Daha DLC bile çıkmadan bu arkadaş gelecek boss sayısını söylüyor ve ara boss olacakmış hmm. Fromsoftware diğer oyunlarına bakabilirsin ana oyunlarda bossa benzer bir şey yok neredeyse. Tüm güzel bossları DLC ile getiren bir firmadan bahsediyoruz ve bu sefer DLC gelecek oyun Elden Ring.
Adam oyuna sanki İtem gelmiş gibi değerlendirmiş harbi, 30 dolarlık DLC geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,723
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa