Neler Yeni

Elden ring korkunç donmaya başladı

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
İyi forumlar öncelikle.
Oyunu şimdiki save imde 80 saat oynadım ve şimdi korkunç derecede donmaya başladı fps13 sabit oynuyorum ki sıkıntı oyunda mı emin dğeilim başka save e girince sıfır save açınca sıkıntı olmuyor ama mevcut saveimde nefes alamıyorum oyunda çözümü nedir bunun

Hanaz

80+ Gold
İyi forumlar öncelikle.
Oyunu şimdiki save imde 80 saat oynadım ve şimdi korkunç derecede donmaya başladı fps13 sabit oynuyorum ki sıkıntı oyunda mı emin dğeilim başka save e girince sıfır save açınca sıkıntı olmuyor ama mevcut saveimde nefes alamıyorum oyunda çözümü nedir bunun
Limgravede de aynımi yoksa caelid veya başka bölgelerde oluyormu bendede dev müze delirince rtx manyamaya başladı kapadım

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Limgravede de aynımi yoksa caelid veya başka bölgelerde oluyormu bendede dev müze delirince rtx manyamaya başladı kapadım
snowfield ve mt gelmirde deliriyor oyun birde başkentin spesifik bir noktası var oraya gidince oyun direkt kapatıyor kendini offline moda geçiyor düşük frame rate yüzünden

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Furkan Görür
bunu dener misin? google de ücretsiz indirebilirsin fullprogram yazarsan sonuna

Hanaz

80+ Gold
snowfield ve mt gelmirde deliriyor oyun birde başkentin spesifik bir noktası var oraya gidince oyun direkt kapatıyor kendini offline moda geçiyor düşük frame rate yüzünden
rune arc mı kasıyorsun lvlin kaç ben 88 de bıraktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Eyisha bunu deneme bile uygulama fos

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hocam sızın su monıtoru boyama ısı ne oldu acaba ?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Furkan Görür

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi forumlar öncelikle.
sorun çözüldü ya pcyi 6 gündür kapamıyordum ondanmış sanırım kapadım bütün gece kendine geldi

Top Bottom