Neler Yeni

Elden Ring oynayanlar buraya

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Aga oyundaki en güçlü build ne mesela ben büyücü olmak istiyorum diyelim zırhı falan ona göre mi olmalı ve en güçlüleri hangileri ya da kılıçlarımı alıp savaşmak istiyorum en güçlü nasıl o şekilde olabilirim önerileriniz var mıdır acaba

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,682
İsim
Emre siyah
str kas bam güm aga

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Akgül
İnternete Elden Ring Build yazarak bulabilirsin çok fazla seçenek var. İstediğin gibi karakterini geliştirebilirsin ama bazı kasklar sana fazladan puan veriyor Örneğin A kaskı 25 büyü veriyor fazladan buda kullanamadıığın büyüyü erkenden kullanmanı sağlıyor.

Merak ettiğin daha fazla şey var ise yazarsınız yardımcı olurum.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
str kas bam güm aga
kılıç tavsiyen var mıdır hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternete Elden Ring Build yazarak bulabilirsin çok fazla seçenek var. İstediğin gibi karakterini geliştirebilirsin ama bazı kasklar sana fazladan puan veriyor Örneğin A kaskı 25 büyü veriyor fazladan buda kullanamadıığın büyüyü erkenden kullanmanı sağlıyor.

Merak ettiğin daha fazla şey var ise yazarsınız yardımcı olurum.
Hocam şimdi ben cheat engine hilesini yaptımda her şey full + full ama bi tane boss var onu kesemiyom yaw büyüler falan kullanana kadar vurup öldürüyo sürekli bir tavsiyeniz var mı internete yazıyorum ancak youtube da ingilizcer uzun videolar geliyor

Son düzenleme:

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Akgül
kılıç tavsiyen var mıdır hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şimdi ben cheat engine hilesini yaptımda her şey full + full ama bi tane boss var onu kesemiyom yaw büyüler falan kullanana kadar vurup öldürüyo sürekli bir tavsiyeniz var mı internete yazıyorum ancak youtube da ingilizcer uzun videolar geliyor
Her şey full+full olmuyor hocam gerekli taşları bulup silahlarınızı geliştirmeniz gerekiyor fakat o da bir yere kadar bossun hareketlerini ezberleyip oynamanız gerek

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her şey full+full olmuyor hocam gerekli taşları bulup silahlarınızı geliştirmeniz gerekiyor fakat o da bir yere kadar bossun hareketlerini ezberleyip oynamanız gerek
Normal kastığım herodan biraz ilerledim ancak taş mevzusu nedir hocam o kadar aşina değilim maalesef

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Akgül
Normal kastığım herodan biraz ilerledim ancak taş mevzusu nedir hocam o kadar aşina değilim maalesef
Hocam somber smithing stone ve düz smithing stone var bunlar silahınızın enderliğine göre değişiyor bu taşlar sayesinde kılıcınızın seviyesini arttırıyorsunuz.
Size önerim ender bi silah bulup kolayca 10 level yapmanızdır.(sıradan silahlar 25 oluyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,067,711
Üyeler
169,608
Son üye
orc1402
Top Bottom