Elden Ring STR/FAİTH stat dağılımı?

KYLORIN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,130
Oyunda ortalama 70 seviyeyim, oyuna başlarken vagabond sınıfını seçmiştim ve full strenght vigor odaklı basmıştım. Şimdi gidip renelladan strenght faith buildi için statlarımı değiştirmek istiyorum fakat hangi stata ne kadar vermem gerektiğini bilemedim, Greatsword ile beraber kullanacağım. Yani STR ve Faith odaklı öneriniz varmı?

• Beğen
Reaksiyonlar: noxx
Vigor 30-35 arası olsa iyi olur o bölge için. Level olarak daha çok yüksek olmadığınız için ve Vagabond olarak STR zaten daha yüksek olduğu için STR’yi 40 a dayayın. Faith için kullanacağınız silahların/büyülerin gereksinimine göre yükseltmenizi yapın. Ash of War ve Summon kullanımınıza göre Mind statınıza, taşıyacağınız silahlara göre de endurance statınıza biraz vererek o ikiliyi de kendinize göre ayarlayın. STR 60 olana kadar Faith 40, STR 80 olana kadar Faith 60 olacak şekilde bir denge kurabilirsiniz.

Vigor 30-35 arası olsa iyi olur o bölge için. Level olarak daha çok yüksek olmadığınız için ve Vagabond olarak STR zaten daha yüksek olduğu için STR’yi 40 a dayayın. Faith için kullanacağınız silahların/büyülerin gereksinimine göre yükseltmenizi yapın. Ash of War ve Summon kullanımınıza göre Mind statınıza, taşıyacağınız silahlara göre de endurance statınıza biraz vererek o ikiliyi de kendinize göre ayarlayın. STR 60 olana kadar Faith 40, STR 80 olana kadar Faith 60 olacak şekilde bir denge kurabilirsiniz.
şuan zaten str 40 da ben sana ss atayım sonra sen bana öner ben renelladan değiştiririm

Ekler

• IMG_0636.webp
    IMG_0636.webp
    2.6 MB · Hit: 13
Geri