Normalde sahip olmaman gereken şeyi hileyle alıyorsun ve alabiliyorsam neden DLC alıyorum diyorsun?
Bu mantıkla oynuyorsanız hiç oynamayın. PP'ye Elden Ring koyman da ayrı manidar.
Hile ile level basıp bossları öldürerek aa bakın oyunu bitirdim demek gibi bir mantık bu.
Bir kaç boss dediğin tam olarak 40'dan fazla boss fight içeriyor. Bunlardan bir kaçı ise ana oyundan daha epic boss dövüşlerine sahip ki sondaki Radahn oyunun en güçlü bossu.
Bu DLC çoğu oyundan bile daha oyun sayılacak kadar verimli bir DLC. Witcher 3 haricinde bu kadar doğru DLC yapımı gördüğüm nadir oyunlardan biri Elden Ring. Eğer full kasmak istersen 20 saatini alıyor daha ne olsun?
Map tasarımının muazzamlığını da söylemiyorum ha.
Elden Ring gibi şaheser bir oyunun çıktığı dönemdesiniz. Paranız varsa alın böyle mükemmel bir oyunun tadını çıkarın.
Fiyat olarak çok pahalı elbette ona bir şey diyemeyeceğim ama para varsa değer.
Bu oyun tek kişilik bir oyun, hile yapmamda hiç bir sakınca yok ve ben bu hileyi kötü amaçlı değil tamamen silahlara ve değişik büyülere vs. merakımdan ve eğlence açısından kullanıyorum.
Bu itemlerin hepsi orjinal oyunda bulunuyor ve benim bunları kullanmam için 900 TL vermem mi gerekiyor?
Evet DLC'nin bossları ve haritası iyi olabilir ona lafım yok, benim sorum bambaşka.
Hile ile level basıp bossları öldürmek mi? Benim ne yaptığımı bilmeden bir örnek vermişsin harikasın, hileyi kullansam bile seni alakadar etmiyor.
Normalde sahip olmamam gereken bir şey ama sence hata kimde ?
Not : indirdiğim trainer hiç bir mod eklemiyor..