Şaşıracak bir şey yok.Arkadaşlar biliyorum belki şaşıracaksınız fakat hayatımda hiç skyrim oynamadım. Sizce oynanır mı değer midir? Hala grafikleri tatmin edici midir? Hikayesi güzel midir?
burdan akçayın allah belasını versin yaşaşın kuzeyliler dragorbornFena iyi.Kesinlikle tavsiye ederim.Mutlaka oyna.Ana görevleri fazla uzun değil ama yan görevler bitmiyor.
Yaşasın MİRAAK(!)burdan akçayın allah belasını versin yaşaşın kuzeyliler dragorborn
Keşke oyunun dlc leri eskisi gibi steam de satılsa,hele dragonborn diye bir dlc si var efsane.Bir kaç kere bitirdim.Herkes övünce bir deneyeyim dedim, yalan olmasın 2 saat anca dayandım.
Modlu denemiştim direktYaşasın MİRAAK(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke oyunun dlc leri eskisi gibi steam de satılsa,hele dragonborn diye bir dlc si var efsane.Bir kaç kere bitirdim.
Hocam,skyrim e mod yüklenebiliyor,isterseniz sizde bir deneyin.Çok eğleneceksiniz.
Nexus mod programı üzerinden mi mod yüklediniz?Modlu denemiştim direkt
ağa oyunda 200 saatim varda miraak boss ilk defa gördüm nerde bulurum bu çakalı ?Yaşasın MİRAAK(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke oyunun dlc leri eskisi gibi steam de satılsa,hele dragonborn diye bir dlc si var efsane.Bir kaç kere bitirdim.
Hocam,skyrim e mod yüklenebiliyor,isterseniz sizde bir deneyin.Çok eğleneceksiniz.
Skyrimdragonborn diye bir dlc var ama steam den satın alınamıyor bildiğim kadarıyla.Çok fena gaza geliyorsun miraak ile kafa kafaya dövüşürken.ağa oyunda 200 saatim varda miraak boss ilk defa gördüm nerde bulurum bu çakalı ?
Silah modları filan da yükleniyor oyuna,hatta arkadaşım bir mod yüklemişti bir heykel bizle konuşuyordu nasıl bir hayat istiyorsun diyordu seçenekler vardı haydut lideri olmak istiyorum avcı olmak istiyorum falan diye.Örneğin avcı olmak istiyorum dediniz,ertesi gün avcı barınağında uyanıp avcılık yapabiliyorsunuz.Ama arkadaşım daha fazla mod yapıp oyunu patatese çevirmiş.2-3 yıl oldu hatırlamıyorum, grafik modları falan kurmuştum baya
ağa sadece ana oyunu bitirdim sadece şöle solim anla kuzeyli aldım ana görev bitince bütün şehirlerin içinden geçtim adam öldürme çalma felan ulan şuan vatan haini ilan edildim kırmızı bültenle arıyorlar dün ormandayken suikastçı geldi imparatorluktan göndermişler envanterden mektup okuyunca anladımSkyrimragonborn diye bir dlc var ama steam den satın alınamıyor bildiğim kadarıyla.Çok fena gaza geliyorsun miraak ile kafa kafaya dövüşürken.