Neler Yeni

Electrolux EZB3410AOX vs Beko BFM 310 hangisini tercih etmeliyim ?

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Bunlar yalnızca ürünü alıp, onaran teknik servisler mi? Yoksa gidip gezebileceğiniz, ürün satın alabileceğiniz bayiler mi? Eğer bunlar yetkili satış bayisi ise gidip gezerek içinize sineni alabilirsiniz. Ben yine de Beko diyorum; fakat içinizi rahatlatmak için de bayiye sorabilirsiniz şeklinde bir öneride bulunuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim gibi biraz "yine de gidip bayiyle konuşayım, detaylı öğreneyim" probleminiz varsa diye söylüyorum. Yoksa verin siparişi gelsin, çokta kasmaya gerek yok. Nihayetinde bu zamana kadar gittiğim hiçbir bayide farklı bir tercih yapmadım; fakat yine de aynı saçmalığı yapıp, bir şey alacağım zaman bayiye gitmeye devam ediyorum.
Bunlar sadece onaran teknik servisler, dediğiniz gibi en iyisi beko

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Umarım aldığınıza pişman olup, şu önermişti bak diye benim arkamdan saymazsınız :D
Güle güle kullanın, iyi forumlar.

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Umarım aldığınıza pişman olup, şu önermişti bak diye benim arkamdan saymazsınız :D
Hocam şimdi de aklıma bosch takıldı :) Sanırım bosch alacağım biraz daha para ekleyip :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağolun yardımlar için

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Hocam şimdi de aklıma bosch takıldı :) Sanırım bosch alacağım biraz daha para ekleyip :D
Genel olarak 6 fonksiyonlu fırınların hepsi aynı. Yalnızca tasarım, hacim, maksimum sıcaklık ve teknik servis kalitesine bakmak yeterli. Siz de sağ olun, iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,456
Üyeler
164,847
Son üye
andrei
Top Bottom