ELEKTRİK HAKKINDA ACİL YARDIM !!!

kdrk0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
Selamlar acil yardımınıza ihtiyacım var.
Oturduğum ev 3 katlı bir apartman ve ben 2. Katında oturuyorum. Tanidıklarım Bir sebep yüzunden elektrikleri kapattılar, nasıl geri açacağımı bilmiyorum. Sigorta kutularının resmini çektim aşağıda mevcut. İlk resim evin içindeki kutu, diğerleri ise apartman girişindeki kutular hangisi işe yarar bilmediğimden hepsini çektim. Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

2.resimde en alttan 2.de ki sigortada off yaziyor buyuk ihtimalle senin ki o olmali

2.resimde en alttan 2.de ki sigortada off yaziyor buyuk ihtimalle senin ki o olmali
Onun altindakiler de kapalı hocam ona bakılırsa buradan yardımcı olunmaz ki. Tesisatın nereye gittiğine bakmak lazım ama 2. Fotoğraftaki ortada aşağidaki 4 şalterin ilki açik diger 3ü kapali. Kapalilari acarak deneyebilirsin bir problem olacagini dusunmuyorum

Onun altindakiler de kapalı hocam ona bakılırsa buradan yardımcı olunmaz ki. Tesisatın nereye gittiğine bakmak lazım ama 2. Fotoğraftaki ortada aşağidaki 4 şalterin ilki açik diger 3ü kapali. Kapalilari acarak deneyebilirsin bir problem olacagini dusunmuyorum
Onun altindakini de aç o da off da
Deneyip geliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok tesekkürler herkese yardımlarınız icin, senin dediğin işe yaradı çok sağol (:

Son düzenleme:
Geri