Neler Yeni

ELEKTRİK HAKKINDA ACİL YARDIM !!!

kdrk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
Selamlar acil yardımınıza ihtiyacım var.
Oturduğum ev 3 katlı bir apartman ve ben 2. Katında oturuyorum. Tanidıklarım Bir sebep yüzunden elektrikleri kapattılar, nasıl geri açacağımı bilmiyorum. Sigorta kutularının resmini çektim aşağıda mevcut. İlk resim evin içindeki kutu, diğerleri ise apartman girişindeki kutular hangisi işe yarar bilmediğimden hepsini çektim. Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Emir
2.resimde en alttan 2.de ki sigortada off yaziyor buyuk ihtimalle senin ki o olmali

kdrk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

~helloworld

80+ Bronze
2.resimde en alttan 2.de ki sigortada off yaziyor buyuk ihtimalle senin ki o olmali
Onun altindakiler de kapalı hocam ona bakılırsa buradan yardımcı olunmaz ki. Tesisatın nereye gittiğine bakmak lazım ama 2. Fotoğraftaki ortada aşağidaki 4 şalterin ilki açik diger 3ü kapali. Kapalilari acarak deneyebilirsin bir problem olacagini dusunmuyorum

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Mert

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Furkan Enes Kaplan

kdrk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onun altindakiler de kapalı hocam ona bakılırsa buradan yardımcı olunmaz ki. Tesisatın nereye gittiğine bakmak lazım ama 2. Fotoğraftaki ortada aşağidaki 4 şalterin ilki açik diger 3ü kapali. Kapalilari acarak deneyebilirsin bir problem olacagini dusunmuyorum
Onun altindakini de aç o da off da
Deneyip geliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok tesekkürler herkese yardımlarınız icin, senin dediğin işe yaradı çok sağol :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,567
Üyeler
171,219
Son üye
hunterr4
Top Bottom