beyler sa ben yeni bi sistem aldım ama bi kaç kişiden duydum elektrik gidip gelince felan pc bozulabiliyormus her aksam işim bittikten sonra pc nin tüm fişleri çeksem bir sıkıntı çıkartırmı ilerde her gün fişi çekip taktığım için ?
psu asus tuf 750 watt bronzPSU kaliteliyse bozulma ihtimali çok düşük, fişi çeksen sorun olmaz şalteride kapayabilirsin.
tüm fişlerini çekmek uzan vadede yorar böyle hani 3-5 li prizler olur ya kırmızı bir düğmeden kapanır öyle bir priz al tek tuşla kapatırsın bütün bağlantıyıbeyler sa ben yeni bi sistem aldım ama bi kaç kişiden duydum elektrik gidip gelince felan pc bozulabiliyormus her aksam işim bittikten sonra pc nin tüm fişleri çeksem bir sıkıntı çıkartırmı ilerde her gün fişi çekip taktığım için ?
Pc yi direk kapatsana niye fişten çekme gereği duyuyorsun?psu asus tuf 750 watt bronz
beyler sa ben yeni bi sistem aldım ama bi kaç kişiden duydum elektrik gidip gelince felan pc bozulabiliyormus her aksam işim bittikten sonra pc nin tüm fişleri çeksem bir sıkıntı çıkartırmı ilerde her gün fişi çekip taktığım için ?