PSU nedir?bunun sistemle alakası yoktur diye yazmadım ama lazımsa işlemci i3 12100f ekran kartı 3060 12gb anakart gigabyte H610m 16 gb ram
Evet, bu yüzden PowerBoost, GameBooster, GamePower, Rampage gibi markalar önermiyoruz. Sisteminiz kül olabilirdi.PowerBoost M509B kasam onun içindeki 750w 80+ bronze psuyu kullanıyorum
hazır sistem olarak aldım fiyatı uygundu fazla dikkat etmedim bi sorun yaşatmaz değil mi ya da ilerde yaşamamak için ne yapabilirim?Evet, bu yüzden PowerBoost, GameBooster, GamePower, Rampage gibi markalar önermiyoruz. Sisteminiz kül olabilirdi.
PSU değiştirmelisiniz.hazır sistem olarak aldım fiyatı uygundu fazla dikkat etmedim bi sorun yaşatmaz değil mi ya da ilerde yaşamamak için ne yapabilirim?
Hocam, PowerBoost, GameBooster, Rampage, gibi markalar almanızı önermiyoruz. Nedeni ise elektrik kesintilerinde sisteme zarar verme oranları kaliteli markalara göre daha fazla. Bu yüzden en kısa sürede PSU'yu değiştirmenizi öneririm.kesin mi hocam bilgisayarı daha yeni aldım elimde para yok şuan
anladım para bulana kadar suanlik böyle kullansam problem yaratır mıHocam, PowerBoost, GameBooster, Rampage, gibi markalar almanızı önermiyoruz. Nedeni ise elektrik kesintilerinde sisteme zarar verme oranları kaliteli markalara göre daha fazla. Bu yüzden en kısa sürede PSU'yu değiştirmenizi öneririm.
Dediğim gibi şans işi, belki dayanır, belki bir kesinti sonrası sistem kül olur. Ne kadar süre kullanacaksınız?anladım para bulana kadar suanlik böyle kullansam problem yaratır mı