Neler Yeni

Elektrikli Scooter önerisi

Rality

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yakupcan Kaya
16 Yaşındayım arasıra okul gitmek için yada gezmek için elektrikli scooter arıyorum (okul mesafesi 7km) bütcem 30 bin tl uzun ömürlü arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Ehliyet Gerektirmeyen motor önerilerine de açığım
Mesaj otomatik birleştirildi:

öneri yokmu

crabman

80+
16 Yaşındayım arasıra okul gitmek için yada gezmek için elektrikli scooter arıyorum (okul mesafesi 7km) bütcem 30 bin tl uzun ömürlü arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Ehliyet Gerektirmeyen motor önerilerine de açığım

öneri yokmu
hızlı olsun güçlü olsun, biraz kaliteden ödün versin bir şey olmaz diyorsanız Onvo OV 13X Plus. 50kmh hızı var çift motor 1000x2 watt. Torku mükemmel iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Fakat dediğim gibi yürüyen aksam dışındaki malzeme kalitesinden pek bir şey beklemeyin.

Diğer arkadaşın önerdiği araçda güzele benziyor. 850w motor en dik yokuşu bile çıkar mı pek emin olamadım ama o kadar emin söylediğine göre arkadaşın deneyimi veya bir bildiği var gibi.

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre

öneri yokmu
Elektrikli bisiklet alıp tam olarak ismi ne bilmiyorum el ile gaz ekleyebilirsin bence daha iyi olur.

crabman

80+
Elektrikli bisiklet alıp tam olarak ismi ne bilmiyorum el ile gaz ekleyebilirsin bence daha iyi olur.
hocam bisiklet alınacaksa ve elektrikle gidilecekse niye pedallı? Pedal çevrilecekse niye elektrikli? bence biraz mantıksız. Çünkü bisikletin pili bittiğinde pedal çevirerek diğer bisikletlere nazaran daha fazla yük çekeceksiniz. O yüzden ya elektrikli scooter yada direkt normal bisiklet alınmalı.

Yanlış bir düşüncem varsa düzeltin lütfen.

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre
hocam bisiklet alınacaksa ve elektrikle gidilecekse niye pedallı? Pedal çevrilecekse niye elektrikli? bence biraz mantıksız. Çünkü bisikletin pili bittiğinde pedal çevirerek diğer bisikletlere nazaran daha fazla yük çekeceksiniz. O yüzden ya elektrikli scooter yada direkt normal bisiklet alınmalı.

Yanlış bir düşüncem varsa düzeltin lütfen.
Hocam ayrı olarak scooterlerde olan el ile basmalı gaz yani el gazı ekleyebildiğinizi belirttim oraya.Zaten onu eklemedikten sonra bende mantıksız buluyorum.

eren00x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Ninebot f2 pro öneririrm sorun çıkarmayan kaliteli marka

Top Bottom