Neler Yeni

Elektro gitar alacağım önerir misiniz?

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu
Elektro gitar almayı düşünüyorum ve ilk elektro gitarım olucak öneri olarak uygun güzel bir gitar önerir misiniz? maks 5000tl olursa çok güzel olur ikinci el temiz bir şey olursada alabilirim. Teşekkürler

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Bu fiyata sıfır alacağın gitarlar pek de memnun etmeyecektir seni, gitarlar çok pahalandı. İkinci el piyasasında bu fiyata Squier'ın strat modellerini bulabilirsin. Çalmak istediğin belli bir tarz varsa onu da belirtmen iyi olur, ona göre farklı gitarlar önerilebilir.

Starlex

80+ Silver
Elektro gitar almayı düşünüyorum ve ilk elektro gitarım olucak öneri olarak uygun güzel bir gitar önerir misiniz? maks 5000tl olursa çok güzel olur ikinci el temiz bir şey olursada alabilirim. Teşekkürler
Squier (fender gibi kendini kanıtlamış bir firmanın alt markası) jakson bulursanda ibanez öneririm telecaster veya strat kasa öneririm ayrıca

1Kaira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kayra Tan
js11. kaç para bilmiyorum ama ben başlarken bunu almıştım çok iyi

Starlex

80+ Silver
İkinci elden el yapımı olanlar var ibanez veya Squier manyetiği kullanılan bulursan onlardan al ayrıca

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyata sıfır alacağın gitarlar pek de memnun etmeyecektir seni, gitarlar çok pahalandı. İkinci el piyasasında bu fiyata Squier'ın strat modellerini bulabilirsin. Çalmak istediğin belli bir tarz varsa onu da belirtmen iyi olur, ona göre farklı gitarlar önerilebilir.
Rock çalmayı düşünmüyorum. Daha doğrusu ne çalacağımı tamda bilmiyorum. Yani genel olarak hepsine uygun bir şey varsa onu almak isterim

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Aha benim konu bende istiyorum ama nasıl bir tarz çalacağımdan emin değilim çok karışık şekildeyim

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Squier (fender gibi kendini kanıtlamış bir firmanın alt markası) jakson bulursanda ibanez öneririm telecaster veya strat kasa öneririm ayrıca
İkinci elden bir tane washburn bt-3 modelini bulmuştum sizce o model başlangıç için iyi mi? @isikt11

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Kankam bende yılbaşından önce almıştım ibanez marka bide araya yılbaşı falan girdi 5k ya bulamn zor 0 şeklinde 2. el temiz falan bulabilirsin ama belki. (Not: Hepsiburada ve Trendyol benzeri yerlerden hepsi bir arada paket almanı ASLA ASLA ASLA önermem SAKIN ALMA)

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu
Kankam bende yılbaşından önce almıştım ibanez marka bide araya yılbaşı falan girdi 5k ya bulamn zor 0 şeklinde 2. el temiz falan bulabilirsin ama belki. (Not: Hepsiburada ve Trendyol benzeri yerlerden hepsi bir arada paket almanı ASLA ASLA ASLA önermem SAKIN ALMA)
İlk başta aklımda o vardı paket alma gibi şu an ayrı ayrı alıcam heralde

Starlex

80+ Silver
İkinci elden bir tane washburn bt-3 modelini bulmuştum sizce o model başlangıç için iyi mi? @isikt11
Amerikan malı olmasına aldanma o kadar da iyi bir kalitesi yok aynı şekilde amfileride öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk başta aklımda o vardı paket alma gibi şu an ayrı ayrı alıcam heralde
Ama hepsine kalitesiz demek de yalan olur tabii ki bazı modelleri var gibson veya fendere kafa tutar bazısı var o internette satılan neydüğü belirsizlerle aynı

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu
Amerikan malı olmasına aldanma o kadar da iyi bir kalitesi yok aynı şekilde amfileride öyle

Ama hepsine kalitesiz demek de yalan olir tabii ki
Midex alıcaktım sonra araştırdım kimse önermiyor bende vazgeçtim şimdi size sormak aklıma geldi

Ama hepsine kalitesiz demek de yalan olur tabii ki bazı modelleri var gibson veya fendere kafa tutar bazısı var o internette satılan neydüğü belirsizlerle aynı
Peki başlangıç için iyi bir seçim değilmi

Top Bottom