Elektronik sigara için ohm watt ve nic oranı

thebigmac

80+
Reaksiyon skoru
24
Daha önceden uwell caliburn G2 marka podu kullanıyordum. Onda watt ayarı falan olmadığı için hiç uğraşmadan 1.0 Ohm'luk coille 25 ve 35 Mg'lık salt likit kullanıyordum. Şimdi uwell caliburn G3 modeline geçtim ve alacağım likitler 18 ve 24 Mg'lık olacak. Ürünle beraber 4 adet 0.9 Ohm'luk kartuş alacağım. Kısacası 0.9 Ohm'luk coilde 18 ve 24 mg için cihazı kaç watta kullanmam lazım? (minimum 5, maksimum da 25 wattı destekliyor.)

Daha önceden uwell caliburn G2 marka podu kullanıyordum. Onda watt ayarı falan olmadığı için hiç uğraşmadan 1.0 Ohm'luk coille 25 ve 35 Mg'lık salt likit kullanıyordum. Şimdi uwell caliburn G3 modeline geçtim ve alacağım likitler 18 ve 24 Mg'lık olacak. Ürünle beraber 4 adet 0.9 Ohm'luk kartuş alacağım. Kısacası 0.9 Ohm'luk coilde 18 ve 24 mg için cihazı kaç watta kullanmam lazım? (minimum 5, maksimum da 25 wattı destekliyor.)
gelecek buhar değişiyor onunla bu wler normal modlara göre çok çok düşük o yüzden çok bilgim yok 18w bana yeterliydi podmodda ancak modda 115w civarı kullanıyordum

hocam bu cihazda yanlış watt kullanımı hem cihazın hem coilin ömründen yiyor. arkadaşımda aynı cihaz var. o 3 mg lık düz likitle 0.6 ohmda 25 watt çekiyor mesela. benim kullanacağım kombinasyonu internette hiçbi yerde bulamadım. artık deneme yanılma yöntemiyle optimum ayarı bulmak kaldı 🤠
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

testlerim sonucu büyük ihtimal 14 watt optimum çıkıcak bakalım

evet cihazı iki gündür kullanıyorum ve 35 mg'lık 50:50 salt likitle 12 wattta çok güzel çalışıyor. 13 watt çok sıcak buhar yapıyor, 11 watt likiti yakamıyor. bu kombinasyonla en optimum 12 watt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri