Elektronik Sigara Patlama ve Bilgi

Bthn_Klkc

80+
Reaksiyon skoru
137
Herkese selamlar.
Elektronik sigaraya başladım ve patlama gibi bir konular olduğu söyleniyor. Ne gibi durumlarda patlar, nasıl kullanırsak daha uzun ömürlü ve sağlıklı ( sağlıktan kastım cihazın deforme olması 😂) bir şekilde gider. Bu patlama mevzusu beni biraz tereddüte düşürüyor. Günde 1 defa şarja takarak cihazın ısındığını fark ettiğim an kullanıma kapatıp kullanırsam sorun olmaz değil mi ? Bir yardımınız dokunursa sevinirim.
Bu arada kullandığım model Vaporesso GTX Go 40, bu modelinde kalitesinin nasıl olduğunu belirtirseniz sevinirim.
Şimdiden cavaplayanlara teşekkür ederim.
İyi forumlar.

Ucuzunu alirsan risk var powerbank de oyle olayin e sigara ile alakasi yok

Ucuzunu alirsan risk var powerbank de oyle olayin e sigara ile alakasi yok
Dediğim gibi o marka 750₺ civarındaydı. Arkadaşlarım biz daha hafiflerini gördük bunun ağırlığı iyi gibi falan dediler bende forumdaki arkadaşlara değiniyim dedim tecrübeli olanlar vardır diye.

Dediğim gibi o marka 750₺ civarındaydı. Arkadaşlarım biz daha hafiflerini gördük bunun ağırlığı iyi gibi falan dediler bende forumdaki arkadaşlara değiniyim dedim tecrübeli olanlar vardır diye.
Iyi marka pilide sorunsuz olursa sorun yasamazsin 4 yil bu markanin urunu kullandim birsey olmadi

Iyi marka pilide sorunsuz olursa sorun yasamazsin 4 yil bu markanin urunu kullandim birsey olmadi
Bu biraz rahatlattı içimi, sorunsuz kullanmaya çalışıcam. Zaten ben aldığım herhangi bir ürün olsun en iyi en düzgün hali ile kullanmaya çalışan biriyim İnşallah bunda da sorunsuz şekilde kullanırım.
Yorumun için teşekkür ederim, iyi forumlar.

Sony ve Samsung markalı 18650 pilleri tercih edin. Noname pil alıp kendinizi riske atmayın. Elektronik sigara modunda bulunan herhangi bir aksan patlamaya yatkın değildir. Cihazın çalışma mantığı bile patlama riski bulundurmuyor.

Bu biraz rahatlattı içimi, sorunsuz kullanmaya çalışıcam. Zaten ben aldığım herhangi bir ürün olsun en iyi en düzgün hali ile kullanmaya çalışan biriyim İnşallah bunda da sorunsuz şekilde kullanırım.
Yorumun için teşekkür ederim, iyi forumlar.
Rica ederimde hocam kullaktan dolma bilgilerle neden evham yaptiniz anlamadim
Aliexpresden gelen ne oldugu belli olmayan asiri ucuz seylerde boyle oldu sonra haberlerde falan iyice abarttilar

Rica ederimde hocam kullaktan dolma bilgilerle neden evham yaptiniz anlamadim
Aliexpresden gelen ne oldugu belli olmayan asiri ucuz seylerde boyle oldu sonra haberlerde falan iyice abarttilar
Valla ne biliyim yaa. Ama teşekkür ettim içime su serptiniz. İyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sony ve Samsung markalı 18650 pilleri tercih edin. Noname pil alıp kendinizi riske atmayın. Elektronik sigara modunda bulunan herhangi bir aksan patlamaya yatkın değildir. Cihazın çalışma mantığı bile patlama riski bulundurmuyor.
Anladım, belirttiğim marka iyiyse sorun yok. Yorumunuz için teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim.

Valla ne biliyim yaa. Ama teşekkür ettim içime su serptiniz. İyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım, belirttiğim marka iyiyse sorun yok. Yorumunuz için teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim.
Sizede iyi forumlar

Vaporesso üzmez sizi. F/P cihazların ilk 5 sıralamasına giren bir markadır.

Herkese selamlar.
Elektronik sigaraya başladım ve patlama gibi bir konular olduğu söyleniyor. Ne gibi durumlarda patlar, nasıl kullanırsak daha uzun ömürlü ve sağlıklı ( sağlıktan kastım cihazın deforme olması 😂) bir şekilde gider. Bu patlama mevzusu beni biraz tereddüte düşürüyor. Günde 1 defa şarja takarak cihazın ısındığını fark ettiğim an kullanıma kapatıp kullanırsam sorun olmaz değil mi ? Bir yardımınız dokunursa sevinirim.
Bu arada kullandığım model Vaporesso GTX Go 40, bu modelinde kalitesinin nasıl olduğunu belirtirseniz sevinirim.
Şimdiden cavaplayanlara teşekkür ederim.
İyi forumlar.
İphone ve samsungun birçok modelide patladı bir aralar. Bataryalar malesef bir ısı dengesi ve kalitede olmadıkça her üründe tehlikeli. Ben çok uzun zamandır vappressonun kullandım ama mesela oturup başına 1 dolum likit bitireceğim dersen haliyle ısınır ve sıkıntı çıkarır.
Pillerde gazlama ve ya kaçak denilen durumda tehlikelidir,piller kesinlikle hasar görmüş olmamalı ve makinanında bu konularda bir emniyetinin olması lazım.

Ustam o elektronik sigaralar avrupada 10 euro falan. Orada bi paket sigara da aynı fiyatta. Yani çoğu avrupalı elektronik sigarasını aldığı günün akşamında direkt çöpe atar, ertesi gün yenisini alır. Sen ne kadar en kaliteli pili de alsan, en kaliteli elektronik sigarayı da alsan o cihazın maksimum, maksimum diyorum bak kullanman gereken süre 1 hafta, bilemedin 2 haftadır. Ondan sona çöpe atman gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,537
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri