Neler Yeni

Elektronik sigara (puff) vs Düz sigara

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Selamlar arkadaşlar direk konuya gireceğim

Ben Parliament Night Blue , Night Blue Pack , midnight kısaca tüm parliamentleri tercih ediyorum son zamanlarda elektronik sigaralar ilgimi çekmeye başladı çakmak derdi yok koku derdi yok falan ama bilemiyorum

Hangisinin zararı daha çok puff in mi normal sigaranın mı?

Hanaz

80+ Gold
puff daha zararlı ve sigara nikotinini karşılamıyor bronşit te yapıyor normalden devam

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
BehzatÇ
Bende puff düşündüm bi ara ama sonradan fark ettim ki bildiğin kimyasal madde çekiyorsun paketten devam tütüne selam

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX

Ben Parliament Night Blue , Night Blue Pack , midnight kısaca tüm parliamentleri tercih ediyorum son zamanlarda elektronik sigaralar ilgimi çekmeye başladı çakmak derdi yok koku derdi yok falan ama bilemiyorum

Puff yerine e sigara tercih edebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
puff daha zararlı ve sigara nikotinini karşılamıyor bronşit te yapıyor normalden devam
Bende puff düşündüm bi ara ama sonradan fark ettim ki bildiğin kimyasal madde çekiyorsun paketten devam tütüne selam
Halk ağzından duyduklarima göre işte neymiş puff daha az zararliymis falan filan ben aksini düşünüyorum puff içinde kimyasal maddelerin tepkimesi sonucu duman çıkarıyor sigara normal usullerle evet ikiside ciddi zararlı fakat bence sigaranın verdiği hasar bir süre sonra (uzunda olsa) tamir edilebilir bir hasar. Kimyasal hasarların çoğu tamir edilemez ve kalıcıdır ilginiz ve alakanız için teşekkürler, puff almamaya karar verdim.

Hanaz

80+ Gold
Halk ağzından duyduklarima göre işte neymiş puff daha az zararliymis falan filan ben aksini düşünüyorum puff içinde kimyasal maddelerin tepkimesi sonucu duman çıkarıyor sigara normal usullerle evet ikiside ciddi zararlı fakat bence sigaranın verdiği hasar bir süre sonra (uzunda olsa) tamir edilebilir bir hasar. Kimyasal hasarların çoğu tamir edilemez ve kalıcıdır ilginiz ve alakanız için teşekkürler, puff almamaya karar verdim.
En iyisi hocam mentollüler bile kelebek yapıyor durduk yere niye nefes darlığı çekesinizki

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyisi hocam mentollüler bile kelebek yapıyor durduk yere niye nefes darlığı çekesinizki
Nefes darlığı çekiyorum yine 😄 birkaç gündür günde 1 paket içerken yarima düşürdüm bence bırakmalıyız

Hanaz

80+ Gold
Nefes darlığı çekiyorum yine 😄 birkaç gündür günde 1 paket içerken yarima düşürdüm bence bırakmalıyız
Bazı günler bende 1 paket içiyordum şimdi günde 10 dal kafi gün dediğime bakma uyuyana kadar işte

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........

e sigara çok açık uçlu aroma seviyorsan dl tercih edebilirsin(sigara isteğini kesmez) daha sigara isteğimi kessin ama aromada olsun dersen mtl tercih edebilirsin cihaz olarak öneri caliburn x argus p1 ve p2 olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,921
Üyeler
163,407
Son üye
Quartzz00
Top Bottom