öter tabii ki cakmakta bile otuyorArkadaşlar benim metroya elektroşok cihazı sokmam lazım ötermi sizce xrayde bilgisi olan varmı?
ama boyutuna gore uzuvlarinin arasina bi yere koyup cakmakla gecip ottugunde cakmak vardi diyebilirsinöter tabii ki cakmakta bile otuyor
Yoo çakmakta ötmüyor her gün okula gidip gelirken geçiyorumöter tabii ki cakmakta bile otuyor
Ne yapcan elektro şoku kshfkaksjxjakArkadaşlar benim metroya elektroşok cihazı sokmam lazım ötermi sizce xrayde bilgisi olan varmı?
ben burada puff ile gectiğimde bile ötmüştüYoo çakmakta ötmüyor her gün okula gidip gelirken geçiyorum
arıyorlarmı peki kral ben çok metroya binmiyorum yok yakınımdadaben burada puff ile gectiğimde bile ötmüştü
knk mevzu varda toplu gidicez karşı tarafada güvenmiyoruz nolur nolmaz alıcamNe yapcan elektro şoku kshfkaksjxjak
arama yapmazlar ama ellerinde cihaz varsa uzerinde gezdirirarıyorlarmı peki kral ben çok metroya binmiyorum yok yakınımdada
o zaman aynı yere metal bir şey daha korum onu gösteririm zaten elktrik yaydığı için dışı plastik çok ötücek bir şeyde yokarama yapmazlar ama ellerinde cihaz varsa uzerinde gezdirir
hocam öyle yapinca metali gosterirsen hic otmicek sekilde arama yaptiklarida oluyor yerden yere degisiyor kimisi asiri dikkat eder kimisi umursamazo zaman aynı yere metal bir şey daha korum onu gösteririm zaten elktrik yaydığı için dışı plastik çok ötücek bir şeyde yok
olum bu işler bu seviyeye geldi mi biz lisedeyken ataşehirden tuzlaya giderdik bir gün önceden birkaç kişi toplanıp gittiğimiz okulun orada sote bir yere saklardık emanetleri diğer gün olduğunda giderdik boş bir şekildearıyorlarmı peki kral ben çok metroya binmiyorum yok yakınımdada
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk mevzu varda toplu gidicez karşı tarafada güvenmiyoruz nolur nolmaz alıcam