- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Beyler tel hakkında bilgim yok alınır mı? bu marka?
webteknoda var dı glbBeyler tel hakkında bilgim yok alınır mı? bu marka?
İlk defa duyuyorum. Tuşlu telefon mu?
Alınmaz youtube da bile kasıyor o telefonElephone PX 64 GB (Elephone Türkiye Garantili) Fiyatı
Elephone PX 64 GB (Elephone Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bir kanal incelemesini yapmıştı. Donanımları düşükmüşElephone PX 64 GB (Elephone Türkiye Garantili) Fiyatı
Elephone PX 64 GB (Elephone Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
1.8 1.9k bütçem varAlınmaz youtube da bile kasıyor o telefon
Bütçeniz nedir
4gb ramı var hangi donanımı?bir kanal incelemesini yapmıştı. Donanımları düşükmüş
1.8 1.9k bütçem var
Mesaj otomatik birleştirildi:
4gb ramı var hangi donanımı?
İşlemcisine bak derimSamsung Galaxy M11 32 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
Samsung Galaxy M11 32 GB (Samsung Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Biraz daha bütçe arttırıp p smart 2019 alın o paraya adam akıllı telefon yok1.8 1.9k bütçem var
4gb ramı var hangi donanımı?
Samsung Galaxy M11 32 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
Samsung Galaxy M11 32 GB (Samsung Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Samsung , lg ,gm gibi markalar almak istemiyorum xioami gibi markalrdan önerin varmıdır?İşlemcileri Berbat onun yerine gm9 modellerinden bak ondan kat kat daha iyidir
2000tl altı artık sadece yerli markalar daha performanslı s
İşlemcisine bak derim
Sonuçta oyunda oynayacaksın
Gm9 pro öneririm performams olara işlemcisine tek atar
Onu denedim sevmedim pekBiraz daha bütçe arttırıp p smart 2019 alın o paraya adam akıllı telefon yok
gm9 mu? Ciddi misin? General Mobile ile sorun yaşayan insanları hiç duymuş muydun?İşlemcileri Berbat onun yerine gm9 modellerinden bak ondan kat kat daha iyidir
2000tl altı artık sadece yerli markalar daha performanslı s
İşlemcisine bak derim
Sonuçta oyunda oynayacaksın
Gm9 pro öneririm performams olara işlemcisine tek atar