Hocam biraz videolarınızı izledim videolar gayet güzel elbet bir gün yt anasayfaya atıcaktırNe yaparsam yapayım Youtube kanalım hiç bir şekilde önerilmiyor.
Bunun nedeni sizce nedir, çözümü var mıdır ?
Kanal : Anobis
Yorumun için teşekkür ederim, eksik olduğum başka bir konu olduğunu düşünürsen yazabilirsin.(Kaan ve Savaş videosu) Biraz fazla tarafsız olmaya çalışan bir eleştiri tarzın var. Genelde bu tip kanalların en güzel tarafı tek tarafın aleyhine veya lehine toplanmış kanıt ve düşüncelerin seslendirilmesi olurdu. Örnek : Testo Taylan'ın eski videoları. Pek tat vermedi videolar. Eminim zamanla izleyicilerine göre şekillenen bir kanala dönüşür.
Beyaz kurt ve Sadece enes kanal sahiplerinden bilgi alabilirsin.Ne yaparsam yapayım Youtube kanalım hiç bir şekilde önerilmiyor.
Evet ediyorum, teşekkür ederim.Kanal gayet güzel etiketlerede dikkat ediyorsan bir video patlar bence bütçen varsa YouTube reklamı verdirebilirsin hızlı etkileşim için
Ulaşmak nerdeyse imkansız hocam...Beyaz kurt ve Sadece enes kanal sahiplerinden bilgi alabilirsin.
Mail atabilirsin ama döneceklerini sanmiyorumda denemekten zarar gelmezEvet ediyorum, teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ulaşmak nerdeyse imkansız hocam...
hatta benzer nişlerdeki adamların videolarını izlerken, ders çalışır gibi izle. Nerede ne efekt kullanmış, nasıl bir teknik kullanmış (benim için geçerli). Ya da eleştri yaparken nereden bulmuş haberi/kaynağı kim bahsediyor mu, olay hakkında nasıl açıklamalarda bulunyor, konuşma üslubu nasıl vb. şekilde çalış o içerik işlenişine.gündemi takip et, kendine içerik çıkarmak adına. Ben de farklı bir niş ile youtube la uğraşıyorum. Tecrübe, emek ve sabır gerekli. Benzer nişlerdeki insanları takip et. Kapaklarına bak, atılan başlıklara bak. Kopyala stillerini, kendininkiyle yoğur. Ve aklında şu olsun, ben izler miyim bu içeriği? Bu soruyu cevaplamak çok zor, kendin yaptığın için tarafsız kalamayabilirsin, ben çok yaşıyorum. Videoyu tekrar tekrar seyrettikçe sıkarsa anlarsın zaten. Bu eleştri videolarının özü mesela şuan beyaz kurt ve sadece enes üzerinden konuşuyorum. Kısa ve öz olmaları, arkada oynanan oyun da etkili. 10 dk. olsa videoları hayatta izlemem mesela. Niş e uygun olarak izlenme sürene de dikkat etmen gerek.
Videoların gayet güzel en sonunda önerilenlere çıkar bence. Tabi uzun yıllar gerekebilir ünlü (ünlü derken en azından fazla abonesi olan biri) bir tanıdığın yoksa daha zor zaten yükselmen. Elinden tutacak biri yok çünkü. Ama bu gidişle eninde sonunda başarırsın diye düşünüyorum. Ayrıca konudan bağımsız yeşil forumda da gördüm diye hatırlıyorum sizi.Ne yaparsam yapayım Youtube kanalım hiç bir şekilde önerilmiyor.
Attım zaten ve dönmedilerMail atabilirsin ama döneceklerini sanmiyorumda denemekten zarar gelmez
Çok teşekkür ederim kesinlikle dikkate alacağım.gündemi takip et, kendine içerik çıkarmak adına. Ben de farklı bir niş ile youtube la uğraşıyorum. Tecrübe, emek ve sabır gerekli. Benzer nişlerdeki insanları takip et. Kapaklarına bak, atılan başlıklara bak. Kopyala stillerini, kendininkiyle yoğur. Ve aklında şu olsun, ben izler miyim bu içeriği? Bu soruyu cevaplamak çok zor, kendin yaptığın için tarafsız kalamayabilirsin, ben çok yaşıyorum. Videoyu tekrar tekrar seyrettikçe sıkarsa anlarsın zaten. Bu eleştri videolarının özü mesela şuan beyaz kurt ve sadece enes üzerinden konuşuyorum. Kısa ve öz olmaları, arkada oynanan oyun da etkili. 10 dk. olsa videoları hayatta izlemem mesela. Niş e uygun olarak izlenme sürene de dikkat etmen gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatta benzer nişlerdeki adamların videolarını izlerken, ders çalışır gibi izle. Nerede ne efekt kullanmış, nasıl bir teknik kullanmış (benim için geçerli). Ya da eleştri yaparken nereden bulmuş haberi/kaynağı kim bahsediyor mu, olay hakkında nasıl açıklamalarda bulunyor, konuşma üslubu nasıl vb. şekilde çalış o içerik işlenişine.