Windows kurulumu için mi ISO dosyası?Çizik değil çünkü ISO dosyası yükledim yüklemeden önce okuyordu ve PC ye ISO dosyası yükleyince okumaz oldu hiçbirini
Evet 8.1 imgburn da da bı ara gözüküyordu şimdi ise gözükmüyorWindows kurulumu için mi ISO dosyası?
Şuanda okudu aman imgburn da gözükmüyorWindows kurulumu için mi ISO dosyası?
Halihazırda işletim sistemi var mı format atıcağınız sistemde?Evet 8.1 imgburn da da bı ara gözüküyordu şimdi ise gözükmüyor
Şuan kullandığın işletim sistemi nedirWindows 7 Var 8.1 yükleyeceğim
Windows 7Şuan kullandığın işletim sistemi nedir
Şuanda da okumayan diğer CD yı okuduŞuan kullandığın işletim sistemi nedir
Flash belleğin varsa hızlıca kurabiliriz DVD sorununu internette arattım ancak tam bir çözüm bulamadım.Bak bu sefer de imageburn da görmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 7
Şuanda böyle bir hata verdiŞuan kullandığın işletim sistemi nedir
İçinde ISO dosyası yazılı ama kurulmuyorFlash belleğin varsa hızlıca kurabiliriz DVD sorununu internette arattım ancak tam bir çözüm bulamadım.
Eğer dolu olan dvd' de önemli bilgillerin yoksa sil gitsin içine iso dosyanı kurarsın
DVD de mi Flash dosyasında mı?Şuanda böyle bir hata verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İçinde ISO dosyası yazılı ama kurulmuyor
Flaah bellekte de yazılı var ama boot menüsünde neyi seçeceğimi bilmiyorumFlash belleğin varsa hızlıca kurabiliriz DVD sorununu internette arattım ancak tam bir çözüm bulamadım.
Eğer dolu olan dvd' de önemli bilgillerin yoksa sil gitsin içine iso dosyanı kurarsın
DVDDVD de mi Flash dosyasında mı?